De la Selectivitat al món

Viatges i formació: els alumnes del Grau en Gestió Hotelera i Turística de EUHT StPOL tenen l'oportunitat d'aprendre fent el que més els hi agrada. (Unsplash)

Dos anys després de les proves d’accés a la universitat, els alumnes del Grau en Gestió Hotelera i Turística es preparen per viatjar pel món 

Per Mariona Coiduras

Segurament et trobes immers en una de les èpoques més dures de la teva vida: la Selectivitat s’apropa, fa bon temps i el que toca és estudiar.

Ja ho hauràs escoltat abans: aviat arribarà la recompensa. Però, què passaria si et diguéssim que en un parell d’estius podries estar vivint l’estiu de la teva vida a Estats Units?

És el cas de Maria, l’Alexi i el Toni, alumnes de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol (EUHT StPOL). En uns dies, aquests tres joves faran les maletes i posaran rumb a Estats Units i Malta per viure una experiència única.

De Sant Pol de Mar a Nashville

Nashville, la capital de l’estat de Tennessee (Estats Units), és la segona ciutat més poblada de l’estat. Allí es troba el Gaylord Opryland Resort & Convention Center: un dels hotels més grans del món amb milers d’habitacions.

Precisament en aquest hotel farà les seves pràctiques d’estiu la Maria Gràcia. Aquesta estudiant de segon del Grau en Gestió Hotelera i Turística creuarà l’oceà en dues setmanes per posar en pràctica els seus coneixements al departament de food and beverage de l’hotel.

La Maria passarà els propers mesos treballant al Gaylord Opryland Resort & Convention Center, un dels hotels més grans del món. (Marriott Hotel)

“Per mi és una oportunitat genial: la carrera ens permet continuar la nostra formació a l’estranger durant l’estiu i estic molt contenta. Estats Units no era la meva primera opció, però quan va sorgir l’oportunitat em vaig adonar que no la podia rebutjar”, explica la jove.

Aprendre anglès sota el sol

El seu company Toni Navarro també s’està preparant per a l’estiu. Ell es queda a Europa i passarà els propers mesos a Malta, on farà pràctiques a l’Hotel Hilton, un dels més famosos del món.

Malta és coneguda per rebre a estudiants que volen aprendre anglès. Per a Toni, la possibilitat de millorar l’idioma va ser un dels motius pels quals va triar l’illa com a destinació.

Allí gaudirà del bon temps i del turisme mentre es forma per arribar a ser un gran professional. “Crec que poder viatjar i fer pràctiques és un gran avantatge”.

Malta és un de les destinacions preferides dels estudiants per aprendre anglès i gaudir del bon temps. (Unsplash)

Escenari televisiu

La ciutat nord-americana de Dallas, a Texas (Estats Units), es va fer mundialment famosa per la mítica sèrie de televisió dels anys 70. Prop d’aquest escenari televisiu residirà l’Alexi Choucha.

L’Alexi treballarà al Gayloord TexanResort Convention Center, un altre gran hotel d’Estats Units. “És un tren que acaba de passar a la meva vida i que he tingut l’oportunitat d’agafar”, confessa.

Si una cosa tenen clara aquests tres joves és que estudiar a l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol ha estat essencial per aconseguir el seu objectiu. “Crec que l’escola és una molt bona oportunitat per tot aquell que vulgui viatjar i créixer en el món del turisme”, assegura Alexi.

 

L’Alexi tindrà l’oportunitat de formar-se al Gayloord Texan Resort Convention Center, un impressionant hotel de Texas. (Alexi Choucha)

Ara toca estudiar, fer aquest esprint final i intentar treure la millor nota possible a la Selectivitat. Qui sap? D’aquí uns anys podries ser tu el que fa la maleta!

Informa’t de tot a Junior Report Castellà | Català | English

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here