Un estiu ple d’aventures i descobriments

Des de finals de juny fins a principis de setembre podràs participar en tallers, jugar sense parar, fer sortides de camp... (MNCN)

Al Museu d’Estiu, organitzat pel MNCN, coneixeràs espècies en perill d’extinció i et convertiràs en un expert en robòtica i en el regne animal

Per Gemma Juncà

L’estiu està al caure i cal fer milers de plans per aprofitar-lo. Després d’un any de classes i deures, et toca a tu decidir què fer durant les vacances!

Això no significa que et quedis a casa tancat. Tens l’oportunitat de divertir-te al màxim, gaudint de la naturalesa… has pensat en fer un campament d’estiu?

Aquest any serà el 20 aniversari del Museu d’Estiu, un campament urbà per a nens de 5 a 12 anys que organitza el Museu Nacional de Ciències Naturals.

Des de finals de juny fins a principis de setembre, podràs participar a tallers, jugar sense parar, fer sortides al camp i moltes altres activitats, com disfressar-te i veure pel·lícules.

Viatge a l’Antàrtida i animals en perill d’extinció

Aquest 2018 és l’Any Internacional dels Esculls de Coral. Són l’hàbitat natural del 25% de la vida marina, però si no es prenen mesures poden arribar a desaparèixer.

Al Museu d’Estiu podràs descobrir aquesta espècie en perill d’extinció, entre altres animals fascinants com els camèlids: dromedaris, guanacs, flames…

També podràs convertir-te en un ornitòleg i ser un expert en aus a través d’una gimcana pel museu o recórrer la freda Antàrtida muntat en un trineu mentre aprens que llegir també és una manera de conèixer als animals.

Museu d’estiu 2017. (MNCN)

Per què tenen ratlles alguns animals? Què són els ocels? Com construeixen les seves cases altres éssers vius? Nius, caus, ruscs, termiters… En el Museu d’Estiu descobriràs moltes curiositats del regno animal.

El desè dia del campament podràs disfressar-te d’espècies amenaçades i representar una obra de teatre sobre els perills als quals s’enfronten i com evitar-los.

Experts en robòtica, en el sistema circulatori i a estalviar aigua

El cor i el sistema circulatori deixaran de tenir secrets per a tu: aprendràs com funcionen aquests òrgans en els diferents grups de vertebrats comparant-los amb els de l’ésser humà.

També podràs convertir-te en un especialista del món dels robots, la impressió 3D, i els jocs digitals.

I per lluitar contra el canvi climàtic i cuidar del medi ambient, descobrirem l’important que és estalviar aigua i que tots podem aportar el nostre granet de sorra per salvar el planeta!

L’edició 2017 del Museu d’estiu va ser tota una aventura: apunta’t aquest any! (MNCN)

Informa’t de tot a Junior Report Castellà | Català | English

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here