22 juliol 2024
22 juliol 2024

Arquitectura sostenible

Alguna vegada t’has parat a pensar en com estan construïts els edificis que t’envolten? Com és la distribució del pati de la teva escola, de casa teva o de l’oficina en la qual treballen els teus pares? Tots aquests espais conformen el nostre hàbitat quotidià ja que són els llocs en els quals vam passar fins al 80% de la nostra vida. Per això, cada vegada és més important reflexionar al voltant de la relació de les persones amb l’arquitectura ja que la nostra salut també depèn de la salut dels edificis.

Aquesta Unitat Didàctica ha estat desenvolupada amb la col·laboració del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC). És d’accés gratuït i està disponible en castellà i català.

Articles

  • La nostra casa, l’escola, el lloc de treball o fins i tot el carrer i els edificis públics formen part de la nostra vida quotidiana. Sabies que en aquests llocs passem fins al 90% de tot el nostre temps? Cada vegada és més important reflexionar sobre el paper que l’arquitectura té en la vida de les persones. L’arquitectura sostenible: un pas per millorar la salut a l’espai personal
  • Què és la sostenibilitat? I la renovació urbana? En què consisteix la rehabilitació urbana? Repassem els conceptes clau de l’arquitectura per a aprofundir en la sostenibilitat dels edificis que ens envolten. Com influeix l’arquitectura en la nostra salut?

Activitats

Guía del profesorado y Solucionario

Junior Report pone a tu disposición materiales didácticos para trabajar la actualidad en el aula.

Rellena tus datos y accede gratis a la Guía del Profesorado y el Solucionario de está unidad didáctica.