17 novembre 2024
spot_img
17 novembre 2024

Arriba el Carnestoltes a l’Institut Les Corts

Aquesta celebració és una de les més aclamades de l’any per la societat

Divendres passat, 1 de març va arribar a l’Institut una festa que portàvem molt de temps esperant, Carnestoltes, una de les celebracions més aclamades de l’any.

El dia va començar amb les dues primeres hores de classe, tots expectants perquè acabessin, per a poder disfressar-nos i que la festa comencés. Passades aquestes dues hores, tots en vam guarnir de disfresses i ens vam maquillar.

Aquest any, entre els alumnes va dominar les disfresses d’àngels, dimonis i sobretot, les disfresses de La casa de papel i entre els professors, les disfresses de la dona del cartell de propaganda de We Can Do It i de la del “Vota al Fary”.

Poc després vam sortir al pati, on ens esperava un escenari muntat amb un rètol de colors al darrere que ens confirmava que la festa de Carnestoltes ja havia arribat. Hi havia música i també pastissos i dolços que venien els de 4t d’ESO per a poder pagar-se el viatge de fi de curs.

Al cap d’una estona van començar les comparses, primer les col·lectives i després les individuals, on la gent demostrava els seus talents, sobretot de ball cant, com una actuació de tres noies de 2n d’ESO que van cantar la cançó de Rolling in the deep de la cantant britànica Adele o una noia de 3 d’ESO que va cantar acompanyada d’una altra que va tocar el piano, la cançó d’All I ask de la mateixa cantant.

Cartell present a l’Institut Les Corts de Carnaval.

Després de les actuacions, el jurat format per professors i alumnes van entregar els premis a la millor actuació, de primer cicle, segon cicle i Batxillerat, i també a la millor disfressa.

En acabar d’entregar els premis, un dels professors, en Roger Ballesté, va fer una actuació de cloenda de la festa, va cantar la famosa rumba de Peret “El muerto vivo”.

En definitiva, el Carnestoltes d’aquest any va estar ple de música i ball, una festa que ens va alegrar a tots.

Article redactat per estudiants d’ESO i redactors del projecte Revista Escolar Digital (RED). RED és una xarxa de diaris dirigits i editats per alumnes

Junior Report impulsa una xarxa de Revistes Escolars Digitals gestionades per alumnes de secundària. Informa’t sobre el projecte aquí.

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -