24 novembre 2024
spot_img
24 novembre 2024

Ibai Llanos no vol que siguin com ell

Ibai Llanos s’ha convertit en un creador de continguts audiovisuals molt important. És molt conegut per fer vídeos i directes de videojocs a Twitch, una plataforma de vídeo en temps real.

Llanos té un canal de YouTube amb 5,5 milions de seguidors. En Jordi Évole, presentador del programa Lo de Évole, li va fer una entrevista que es va emetre tant a la televisió com a la plataforma d’Atresplayer.

En aquesta entrevista es parla sobre la seva experiència i se li demana la seva opinió sobre temes d’actualitat. A més d’indagar sobre quant guanya Llanos amb la seva feina, també se li pregunta sobre com és la seva manera de treballar, com els afecta als nens i nenes el consum dels seus continguts i els dels d’altres com ell, com li afecten els comentaris sobre el seu cos, i un llarg etcètera.

En aquesta interessant entrevista, Ibai Llanos ens mostra el seu punt de vista de youtuber sobre la fuga de capitals a Andorra i es pot veure com ell explica per què creu que els youtubers marxen a viure a Andorra i si està a favor o no d’aquesta tendència.

Una de les coses que més ens ha agradat és la seva opinió sobre l’addicció al Twitch dels joves. Ens parla sobre l’excessiu desig de ser youtuber o streamer, que fa que deixin de voler estudiar i guanyar-se la vida d’aquella manera. Aquest és un tema molt controvertit, però que no rep l’atenció de la majoria de youtubers, i menys de tan famosos com l’Ibai Llanos.

Durant l’entrevista, hem trobat a faltar un punt més emocional, sobre com se sent l’Ibai en aquest moment de la seva vida. D’altra banda, ens preguntem si ser youtuber i la fama que això comporta l’afecta d’alguna manera negativa.

Hem trobat que l’entrevista d’en Jordi Évole és molt interessant i ens ha fet reflexionar. Parla de molts temes relacionats amb el món de YouTube i les xarxes socials i toca temes controvertits que fan pensar. A més d’això, creiem que té el punt positiu de ser una entrevista per a totes les edats.

Article escrit per Marina Berrio, Amin Ousti, Joan Adjartey, Clàudia Vachet de la revista Rocaprevera Report que forma part del projecte Revista Escolar Digital (RED). RED és una xarxa de diaris dirigits i editats per alumnes.

 Junior Report impulsa una xarxa de Revistes Escolars Digitals gestionades per alumnes de secundària. Informa’t sobre el projecte aquí.

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -