El Taller Beetle-Bot del Museu Nacional de Ciències Naturals t’ensenya a crear el teu propi robot escarabat
Per Gemma Juncà
La tecnologia cada vegada està més present a les nostres vides: telèfons mòbils, ordinadors, electrodomèstics, drons… Totes aquestes eines fan que les nostres activitats quotidianes, a classe o a casa, siguin més fàcils.
Al terreny de la ciència, la tecnologia també juga un paper clau i suposa una gran ajuda pels investigadors. Aporta rapidesa, informació, solucions i ha permès realitzar importants descobriments, per exemple al camp de la genètica.
Avui en dia, els avanços tecnològics han permès crear màquines molt més complexes i intel·ligents: els robots. Les seves capacitats i habilitats no paren de créixer i superar expectatives. En un futur, qui sap el que podran arribar a fer!
Com funcionen els robots?
Els robots arriben al Museu Nacional de Ciències Naturals de Madrid i ho fan de la mà de la natura i la ciència! Entre totes les activitats que organitza el Museu tindràs l’oportunitat d’endinsar-te al món de la robòtica al Nou espai Open Fab Lab.
Per descobrir el món que ens envolta estant a l’última pots participar al Taller Beetle-Bot [Robot Escarabat]. Gràcies a les col·leccions entomològiques del Museu, coneixeràs l’estructura d’insectes tan curiosos com els escarabats.
A més, amb l’ajuda de diferents components electrònics, aprendràs les parts bàsiques d’un robot. Després ja estaràs llest per muntar i programar el teu propi Beetle-Bot! Tot un repte, oi?
La robòtica: un univers sense límits
Però això no és tot! El MNCN et dóna la possibilitat de no deixar d’ampliar els teus coneixements a través de més activitats educatives en les quals podràs experimentar amb impressores 3D, aprendre programació i crear aplicacions…
El coneixement no té límits i la robòtica, tampoc! Descobreix tot el que el Museu Nacional de Ciències Naturals té preparat per tu.
En pocos días podrás leer un nuevo número de #Naturalmente, la revista #digital del MNCN. 👏 Novedades del museo, investigación, exposiciones y mucho + Aquí las ediciones anteriores: https://t.co/q6w9jzBdNg pic.twitter.com/rz7eNaH0DH
— Museo Nacional de Ciencias Naturales (@mncn_csic) March 7, 2018