19 setembre 2024
spot_img
19 setembre 2024

Nike impulsa els dissenyadors del futur

Estudiants de disseny participen en un concurs per crear un ‘look’ amb el Nike Bra a la tenda de Passeig de Gràcia

Per Judith Vives

Nike i l’escola de disseny LCI Barcelona han unit esforços per donar visibilitat als creatius més joves a través d’un concurs que ha deixat palès el talent de la nova generació de dissenyadors que es formen a la ciutat.

En aquesta acció, els concursants havien de crear un look amb el Nike Bra com a peça central. El repte principal era demostrar que una peça esportiva pot convertir-se en el centre de qualsevol estilisme.

A la primera fase del concurs van participar 19 estudiants de disseny, tant del títol superior oficial com del màster. Tots van comptar amb un pressupost i van tenir total llibertat per deixar anar la seva creativitat, triant el seu Bra preferit i creant estilismes a partir de l’experimentació.

Els 5 finalistes seleccionats van tenir l’oportunitat de crear el seu look final en directe, en un esdeveniment que es va celebrar el mes de juliol passat a la botiga Nike Barcelona, al Passeig de Gràcia.

Els estilismes van estar exposats durant 10 dies, durant els quals, els usuaris de la Nike App van actuar com a jutges i van votar els seus looks favorits per escollir el guanyador.

Estilismes presentats pels estudiants de LCI Barcelona al concurs de Nike. (Tenda Nike Barcelona)

 

Inspiració en la deessa Victoria

Després de 10 dies i 249 vots, la guanyadora va ser Rosario Trucco, una estudiant 4t de Disseny de Moda que es va inspirar en el Partenó d’Atenes i la deessa Niké que dóna nom a la marca.

“Busco mostrar l’origen clàssic de la marca i amb aquest estilisme vull representar poder, lluita i victòria, perquè totes les dones portem una deessa al nostre interior”, explica Trucco.

Ara, Trucco tindrà l’oportunitat de participar al Living Lab de Nike, l’esdeveniment d’inici de temporada de la companyia.

L’estilisme premiat per Nike.

Per Estel Vilaseca, cap de l’àrea de moda de LCI Barcelona, Nike ha donat “una oportunitat molt interessant i enriquidora” als estudiants de disseny de moda.

Els joves han tingut l’oportunitat de conèixer com treballa l’encarregat d’estilisme i retail de les botigues de Nike i aportar les seves pròpies idees, alhora que han conegut el funcionament d’una de les grans empreses del sector.

Informació elaborada en col·laboració amb LCI Barcelona

 

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -