18 octubre 2024
spot_img
18 octubre 2024

Aprèn anglès jugant a futbol

Los campaments d’estiu que combinen esport amb classes de l’idioma són una alternativa perfecta

Se t’acut una manera més divertida d’aprendre idiomes que fer un campament d’estiu en un país estranger? Imagina que, a més de poder viatjar a un altre país, poguessis aprendre una llengua mentre jugues a futbol. Això és precisament el que et proposen els campaments que combinen idiomes amb esport, com els programes “Idiomes Plus” que ofereix ESL Idiomes.

Aquests campaments et permeten entrenar-te com un professional amb entrenadors experts d’equips importants, com el Manchester City, alhora que aprens i poses en pràctica el teu nivell d’anglès. Si ho prefereixes, pots apuntar-te a campus d’altres idiomes com el francès o l’alemany. Combinats amb la pràctica esportiva, els idiomes entren molt millor.

Les claus de l’èxit dels campus mixtes d’idiomes i esports és que, d’una banda, et proporcionen les classes per consolidar el teu nivell d’anglès. I, durant els entrenaments, pots posar en pràctica els teus coneixements en un context relaxat i en situacions reals.

Per descomptat, aprendràs el vocabulari específic relacionat amb el món del futbol i els esports, però també altres expressions que t’ajudaran a defensar-te en qualsevol situació quotidiana.

Hi ha diferents tipus de cursos que combinen idiomes i esport. Alguns se centren més en els entrenaments de futbol i ofereixen les classes d’anglès o alemany com un extra.

Els campaments organitzats per acadèmies i agències especialitzades en idiomes vetllen perquè l’aprenentatge de la llengua sigui real i efectiu, sense oblidar la part de l’esport que aporta un valor únic a l’experiència.

El que està demostrat és que la immersió és la forma més efectiva per aprendre una llengua, ja que t’obliga a utilitzar els teus coneixements per comunicar-te amb altres nois i noies, amb els responsables del campament i amb els tutors.

Fins i tot amb un campament de només dues setmanes veuràs una millora en el teu anglès: guanyaràs seguretat, confiança i destresa a l’hora de parlar-lo.

A més, en aquest tipus de campaments participen nois i noies procedents de moltes nacionalitats, de manera que coneixeràs altres cultures, tradicions, formes de pensar i maneres de ser.

Aquesta experiència vital t’ajuda a créixer com a persona i a poder fer front a qualsevol mena de situacions, per la qual cosa, a més d’un certificat de nivell d’anglès, també t’emportes un aprenentatge que no té preu.

Amb els programes d’ESL idiomes pots triar entre entrenar amb els entrenadors experts de campus de futbol del Manchester City o practicar els regats i les xilenes al campament d’estiu de futbol i alemany a Friburg (Alemanya), entre moltes altres opcions. Posa a punt les teves habilitats futbolístiques i lingüístiques!

Informació elaborada en col·laboració amb ESL Idiomes

 

 

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -