18 octubre 2024
spot_img
18 octubre 2024

Care Santos protagonitzarà la propera Quedada ‘online’

L’escriptora respondrà les preguntes dels redactors del projecte Revista Escolar Digital el proper dilluns 20 d’abril (11h)

Després de l’entrevista per Instagram Live al presentador i actor de doblatge Jordi Cruz, arriba el torn de Care Santos, autora de novel·les juvenils.

L’escriptora de Mataró será la propera convidada de La Quedada, una iniciativa creada perquè la comunitat de joves redactors del projecte Revista Escolar Digital (RED) puguin participar de les entrevistes a personatges famosos.

La Quedada té com a objectiu entrevistar diferents personalitats relacionades amb els interessos dels joves: actors, cantants, escriptors, esportistes… Degut a la situació excepcional de confinament, l’esdeveniment s’ha traslladat a les pantalles dels mòbils.

Autora de bestsellers juvenils com Mentida (2015), Veritat (2019) o Por (2019), Care Santos va començar a escriure als 8 anys, va publicar la seva primera col·lecció de relats quan tenia 25 anys i actualment compta amb més de vint novel·les publicades.

La seva novel·la Habitacions tancades (2011) va ser adaptada a mini-sèrie de televisió i es va estrenar a TVE. Des que es va declarar l’estat d’alarma, Care escull cada dia un llibre de la seva biblioteca i recita un poema per als seus seguidors de les xarxes socials.

 

El dilluns 20 d’abril participarà en una entrevista en directe des del perfil d’Instagram del projecte RED, on respondrà les preguntes dels seus lectors i de la periodista Ada Sanuy, presentadora de La Quedada.

L’entrevista a Care Santos serà un dels actes destacats organitzats pel projecte RED amb motiu del Dia Internacional del Llibre. Durant la jornada hi haurà altres figures literàries convidades, com l’escriptora juvenil i booktuber Little Red Read, que aniran anunciant a les xarxes socials del projecte RED.

Durant aquesta setmana també es donaran a conèixer els premiats del concurs literari que ha convocat Junior Report, el diari de joves lectors, entre tots els redactors i redactores del projecte RED.

Una iniciativa del Projecte RED

El projecte Revista Escolar Digital (RED) és una xarxa de diaris escolars dirigits, redactats i gestionats per estudiants amb el suport de periodistes professionals.

Actualment, 37 centres de Catalunya, Madrid i el País Basc formen part del projecte: més de 1.000 redactors i redactores treballant en xarxa sota la coordinació de més de 50 docents i periodistes.

A més, s’ha impulsat un pla de teletreball per ajudar alumnes, professors i famílies a continuar amb la feina educativa des de casa durant el confinament per la pandèmia de coronavirus.

El pla inclou la redacció de RED Report, un diari col·laboratiu obert a tota la comunitat educativa. D’aquesta manera els i les alumnes dels centres inscrits podran informar-se, redactar i publicar en un diari elaborat per estudiants de tot l’Estat.

Junior Report ofereix aquest recurs gratuït durant l’època de confinament. Descarrega el pla de teletreball.

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -