14 juny 2024
spot_img
14 juny 2024

Conèixer l’Àfrica de prop

El desembre ve calent d’activitats enriquidores. Teniu ganes de saber més sobre l’Àfrica? Us recomanem dues activitats que no us podeu perdre: Una taula rodona que organitza el CCCB sobre l’activisme a l’Àfrica i un cicle de deu dies sobre les arts escèniques de l’Àfrica contemporània.

L’activisme a l’Àfrica. Qui lidera el canvi social?

L’11 de desembre el CCCB acull un debat a càrrec dels protagonistes més destacats de la nova onada de renovació de l’activisme a l’Àfrica, que parlaran sobre com ells han canviat la situació política dels seus països.

El periodista Carlos Bajo Erro moderarà el debat i els participants seran l’Aisha Dabo, el Fred Bauma, la Souratie Fatoumata i el Thiat.

Val molt la pena que hi aneu perquè podreu escoltar de primera mà persones que han lluitat per a que els joves votin al seu país o que intenten dia a dia superar les barreres de la censura imposades per governs no democràtics o conèixer la història de l’anomenat “Gandhi del Congo”, que va ser empresonat i posteriorment alliberat gràcies a Amnistia Internacional.

Escoltar-los en primera persona us ajudarà a entendre la situació actual del lloc on viuen.

Creació, reflexió i cos a l’Africa Moment 19′

Durant deu dies hi haurà diverses accions en punts clau de Barcelona per visibilitzar la creació contemporània africana.

AM19_CALENDARIO2019.jpg

Es tracta de la tercera edició de l’Africa Moment i se celebra del 5 al 15 de desembre.

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -