14 juliol 2024
spot_img
14 juliol 2024

‘Alícia a través del mirall’: un món fantàstic al centre de Barcelona

Big Fun Museum obre un nou espai per portar-nos al país de les meravelles imaginat per Lewis Carroll

Per Judith Vives

T’imagines passejar per les Rambles de Barcelona i, de sobte, endinsar-te en el país de les meravelles? Amb Big Fun Museum és possible. Aquest museu ha obert un nou espai on podràs sentir-te com Alícia en el seu món fantàstic, ple de miralls, conills i flors que parlen.

El Big Fun Museum és un original espai de les il·lusions i de l’entreteniment. En les seves instal·lacions podràs trobar sales temàtiques en les quals descobriràs els rècord Guinness més sorprenents, podràs visitar la casa d’un gegant, passejar per una casa a l’inrevés o divertir-te fent fotos sorprenents en el sweet museum.

I entre totes aquestes propostes, ara també podràs travessar el mirall com Alícia.

 

Un món fantàstic creat per Lewis Carroll

“Alícia a través del mirall” és la recreació del món que fa més de 150 anys va imaginar l’escriptor britànic Lewis Carroll.

Per crear al seu famós personatge, Carroll es va inspirar en una Alícia real, Alice Liddell. En la seva novel·la va relatar les aventures d’una nena que s’endinsava en un món meravellós perseguint un conill que parlava.

En el llibre, l’escriptor descrivia situacions absurdes protagonitzades per personatges com el Barreter boig, el gat que sempre riu o la malvada Reina de Cors.

Big Fun Museum recrea el món d'”Alícia al país de les meravelles”. (Big Fun Musem)

El nom d’aquest espai de Big Fun Museum s’inspira directament en el títol original del conte de Lewis Carroll, “A través del mirall i allò que Alícia va trobar a l’altra banda“, tot i que la pel·lícula de dibuixos de Walt Disney va acabar popularitzant el títol d’“Alícia al país de les meravelles”.

En el primer capítol del llibre, Alícia imagina com ha de ser el món a l’altre costat del mirall de casa seva, quan de sobte s’adona que pot passar-hi a través. A partir d’aquí comença una aventura al·lucinant que portarà aquesta nena a trobar-se amb els personatges més increïbles i meravellosos, i alguns d’odiosos com la malvada Reina de Cors.

Tot això és el que tu també podràs veure en el nou espai del Big Fun Museum. Quan entris a la sala t’introduiràs en un món de miralls on res és el que sembla. Caminaràs pel bosc sense fi, et trobaràs a les flors que parlen i podràs jugar a escacs màgics amb la Reina de Cors i altres personatges del món d’Alícia.

T’atreveixes a creuar el mirall?

 

 

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -