30 novembre 2022
spot_img
30 novembre 2022
spot_img

Anglès i tecnologia, un tàndem de èxit

En un món cada vegada més tecnològic, dominar l’anglès és imprescindible per al nostre futur

Per Judith Vives

Aprendre anglès ha deixat de ser un extra per esdevenir una prioritat. En un món cada vegada més tecnològic, dominar aquesta llengua resulta imprescindible per obrir portes al nostre futur personal i professional.

La tecnologia ha reduït les distàncies i ara podem comunicar-nos amb gent de tot el planeta. Però per fer-ho necessitem dominar l’anglès, que s’ha convertit en l’idioma d’internet.

Dels 10 milions de llocs registrats a Internet, més de la meitat (52%) estan en anglès. Per treure profit de tanta informació, continguts i recursos a la xarxa, l’anglès és un aliat magnífic.

L’idioma de la ciència

No obstant això, dominar la llengua anglesa no només ens serveix per navegar per internet amb comoditat. En un món tecnològic com el d’avui, les carreres científiques són les que tenen major sortida i per cursar aquest tipus d’estudis és obligatori aprendre anglès.

La majoria de les grans empreses tecnològiques estan a Estats Units i els principals llenguatges de programació es basen en l’anglès.

A més, hem incorporat paraules i conceptes en anglès en el nostre dia a dia, com ara smartphone, password, galetes o deadline.

Així, si en el futur penses dedicar-te a alguna professió relacionada amb la robòtica o la programació de videojocs, ja saps quin idioma has de dominar com si fos la teva llengua materna.

Dóna un impuls al teu nivell d’anglès

Si encara estàs estancat amb l’anglès, aprofita aquest estiu per fer algun curs intensiu o un campament d’estiu.

I si el que vols és començar a familiaritzar-te amb l’anglès més especialitzat i tecnològic, descobreix l’oferta de cursos d’anglès i tecnologia que t’ofereix ESL Idiomes.

Podràs fer una immersió lingüística en destinacions com Londres o Malta, participar en tallers pràctics per a dissenyar i crear el teu propi robot, i al mateix temps, aprendràs un anglès molt més especialitzat. Are you ready?

Informa’t de tot a Junior Report Castellà | Català | English

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -