28 maig 2024
spot_img
28 maig 2024

Un any de cultura a Junior Report

El diari per a joves celebra el seu primer aniversari: descobreix les principals notícies culturals

El primer any de Junior Report ha estat ple de notícies sobre cultura en totes les seves expressions: literatura, cinema, música, fotografia, art i museus…

Fa només unes setmanes, el 23 d’abril, celebràvem el Dia Internacional del Llibre i els Drets d’Autor: una jornada per reivindicar la importància de la cultura escrita i el poder dels llibres per fer-nos viatjar a nous mons i viure aventures increïbles sense sortir de casa.

https://www.instagram.com/p/BiCjueThQJX/?utm_source=ig_embed

T’ho expliquem tot sobre les pel·lícules protagonistes dels Oscars 2018: els premis més recordats, els actors i actrius més nominats, els discursos més reivindicatius…

La màgia del cinema ens captiva a tots i 90 anys d’Oscars donen per a molt. També celebrem el 40 aniversari de Star Wars, la saga d’aventures galàctiques més al·lucinant de la història.

També t’expliquem la història dels Premis Nobel, els guardons més importants del món en l’àmbit de les ciències, la literatura i la pau.

https://www.instagram.com/p/BaElePHAKn9/?utm_source=ig_embed

Neix un nou diari per a joves

El 16 de maig de 2017 s’engegava Junior Report, el diari per a joves lectors.

L’objectiu d’aquest projecte periodístic és explicar les últimes notícies i els temes d’actualitat, adaptant la informació per fer-la més accessible i que els joves lectors entenguin el que succeeix al món on viuen.

A Junior Report t’expliquem què passa però també qui són els protagonistes, quins són les claus de la notícia i els motius que expliquen el perquè. Perquè el coneixement és poder!

Informa’t de tot a Junior Report Castellà | Català | English

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -