4 octubre 2023
spot_img
4 octubre 2023

Un any de temes socials a Junior Report

El diari per a joves compleix el seu primer aniversari: descobreix les principals notícies d’interès humà

Durant aquest primer any, a Junior Report hem volgut parlar sobre els principals reptes i desafiaments als quals s’enfronten les persones i conscienciar als més joves.

Durant els últims mesos hem sentit parlar molt de feminisme, amb iniciatives com el moviment #MeToo. Cada vegada més dones protesten per donar visibilitat a la situació de desigualtat a la feina, en les tasques de la llar, dins de la societat…

https://www.instagram.com/p/BeqQD6bnQz2/?utm_source=ig_embed

També hem parlat sobre la pobresa, la fam o les dificultats per accedir a una educació: problemàtiques que afecten a milions de nens, nenes i adolescents a tot el món.

El 20 de novembre se celebra el Dia Universal de la Infància per reivindicar els drets dels més petits.

A les zones més pobres, les nenes i noies són les víctimes més fràgils i tenen menys drets. Sovint, les famílies prioritzen l’educació dels fills homes, mentre les nenes es queden a casa atenent a les tasques de la llar. Moltes menors són obligades a casar-se i pateixen abusos.

https://www.instagram.com/p/Bb2Fcc_nazH/?utm_source=ig_embed

A Junior Report també hem recordat la labor de grans personatges històrics com l’activista Martin Luther King, el comandant cubà Fidel Castro o l’actriu Carrie Fisher.

Neix un nou diari per a joves

El 16 de maig de 2017 s’engegava Junior Report, el diari per a joves lectors.

L’objectiu d’aquest projecte periodístic és explicar les últimes notícies i els temes d’actualitat, adaptant la informació per fer-la més accessible i que els joves lectors entenguin el que succeeix al món on viuen.

A Junior Report t’expliquem què passa però també qui són els protagonistes, quins són les claus de la notícia i els motius que expliquen el perquè. Perquè el coneixement és poder!

Informa’t de tot a Junior Report Castellà | Català | English

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -