14 juliol 2024
spot_img
14 juliol 2024

Aprèn anglès al país dels cangurs

El Programa d’anglès per a joves de 13 a 17 anys d’ESL t’anima a aprendre l’idioma a Austràlia, un paradís per als surfers

Per Judith Vives

Estudiar en un país angloparlant és d’allò més recomanable per aprendre anglès de forma efectiva i real. La immersió lingüística garanteix que l’acostament a l’idioma sigui total, i obliga a posar en pràctica tots els coneixements i les habilitats de comunicació.

Sovint, pensem en Londres, a Anglaterra, com la destinació més típica per aprendre anglès, però no és ni molt menys l’única possible. Hi ha molts altres llocs on es pot fer un curs intensiu d’anglès. I entre aquests, un dels que més et sorprendrà és Austràlia.

Als antípodes no només pots aprendre a defensar-te amb l’anglès, que n’és l’idioma oficial. També descobriràs un país sorprenent amb un estil de vida únic i uns paisatges increïbles… per no parlar dels seus populars cangurs i coales!

Austràlia té grans ciutats on pots trobar acadèmies d’anglès per a estrangers, com Melbourne o Sydney. Però si busques una destinació més adequada per als joves, sens dubte Noosa és una de les millors opcions.

Es tracta d’una petita ciutat costanera situada a Queensland, molt a prop de Brisbane, la tercera ciutat més gran del país. Noosa és una localitat preciosa i tranquil·la envoltada de natura a tocar de platges paradisíaques de sorra blanca.

T’imagines estudiar a deu minuts d’una de les millors platges del planeta? Doncs a Noosa és possible, ja que la ciutat s’alça als peus de la famosa Noosa Beach, adorada pels amants del surf.

Les platges de Noosa són les favorites dels surfistes (ESL Idiomas)

 

Estudiar anglès a la platja

Si somies amb estudiar anglès mentre prens el sol a la platja de Noosa però no saps com fer-ho, no pateixis. A ESL-Idiomes a l’estranger compten amb un programa específic a Austràlia per a nois i noies de 13 a 17 anys. A més, és clar, de programes per a estudiants d’altres edats.

Aquest programa et posa en contacte amb famílies australianes amb qui pots allotjar-te i viure l’experiència real de viure com els locals. Amb ells podràs posar a prova els coneixements que adquireixis a les classes d’anglès que faràs durant la setmana, fins a un total de 15 hores.

Tant se val quin sigui el teu nivell, quan hi arribis faràs un examen per saber exactament en quin punt estàs i per quins cursos has de començar.

A les classes d’anglès se centraran en la gramàtica, l’ortografia i el vocabulari, però on de debò notaràs un avenç amb l’idioma serà en les activitats que faràs fora de l’aula.

I és que el programa d’ESL inclou un munt de propostes, com passejades en caiac, visites al National Park de Noosa per veure-hi els coales i els cangurs, i fins i tot una classe de didgeridoo, un instrument típic del país.

També podràs aprendre a fer surf en una de les destinacions més mítiques. Tots aquests plans et donaran mil oportunitats per posar a prova la teva capacitat d’expressar-te en anglès i millorar les teves habilitats de comunicació.

Durant els caps de setmana tindràs temps per parlar amb la teva família d’acollida i practicar-hi l’anglès. Així coneixeràs també, de primera mà, els costums i les tradicions dels australians i podràs compartir amb ells la teva experiència. I sens dubte faràs amics per a tota la vida.

Informació elaborada en col·laboració amb ESL-Idiomas

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -