7 desembre 2023
spot_img
7 desembre 2023

Endinsa’t al Big Fun Museum, el museu de la diversió

El Big Fun Museum ofereix una experiència totalment diferent a qualsevol museu on hagis estat

Per Andrea Vargas Torrentó

Un museu experimental és un museu que vol que els visitants visquin una experiència totalment diferent, que vagi més enllà d’allò convencional. El Big Fun Museum, el Museu de la Diversió de Barcelona, és un d’aquests museus: podeu tocar totes les peces i instal·lacions i interactuar amb el que us trobeu…

Caminar pel sostre d’una casa o compartir lavabo amb Trump i Putin

Ara que Big Fun Museum compleix el seu primer aniversari, té un gran regal preparat per a tots els seus visitants. S’han obert tres sales noves i, per tant, ara hi ha nou espais per a la vostra diversió:

  • El museu de les il·lusions: podreu compartir lavabo amb Donald Trump i Vladímir Putin o bé fer surf sense mullar-vos. Aquest espai no es troba dins del mateix museu de Big Fun; el podreu trobar a l’edifici del carrer Pintor Fortuny.
Big Fun Museum
  • El museu de rècords i meravelles. Hi trobareu rèpliques de coses impossibles: un cor de balena, l’home que s’alimentava de metall i localitzacions d’allò més exòtiques.
  • La casa del gegant: només entrar en aquest espai us convertiu en barrufets menuts. Tot el que us envolta és gegant: des d’una cullera enorme fins a una pica de bany on us podeu estirar.
Big Fun Museum
  • La casa del revés: heu caminat mai per un sostre? Tot el que veieu en aquest espai és real, fins i tot la moto que hi ha dins…
  • El museu dels dolços: podríem dir que és l’espai del postureig per excel·lència. Els colors pàl·lids i suaus, els unicorns i totes les llaminadures gegants que hi ha per la sala conviden a no parar de fer-se fotografies.
  • La piscina de boles: hi ha una manera millor d’acabar una visita a un museu que llançant-se a una piscina de boles? Podeu estar-hi tanta estona com vulgueu!
  • Alícia a través d’un mirall: endinseu-vos al món de l’Alícia a través d’un passadís de miralls on la màgia i la fantasia no deixaran de persegir-vos.
  • El museu de la bogeria: veureu i viureu les sensacions dels pacients més bojos que han viscut al famós hospital d’Ohio, als Estats Units. Us atreviu a entrar-hi?
  • Food Art: l’espai on es reuneixen alguns dels plaers de la vida; l’art i el menjar. Sí, hi veureu pintures, escultures i paisatges famosos de la història recreats amb fruita! I és que segons com mirem el que ens envolta podem tenir una percepció del món totalment diferent…

Una exposició que sempre canvia

Els espais de Big Fun Museum s’actualitzen regularment i, per tant, sempre és bona idea tornar-lo a visitar. Durant el Nadal, el museu ha adaptat els seus espais a aquesta època de l’any.

Preus i horaris

Obren de 10 a 22 h tots els dies de la setmana. El preu de l’entrada individual a Big Fun Museum és de 20 €; mentre que per al de les Il·lusions és de 10 €. Podeu comprar el Duo FUN per 25 €, una entrada que us permet visitar tots els museus; tant el d’Il·lusions com els demés.

Els infants menors de cinc anys tenen l’accés lliure.

Informació elaborada en col·laboració amb Big Fun Museum.

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -