30 novembre 2022
spot_img
30 novembre 2022
spot_img

“Amb els campaments millores el teu nivell d’anglès i guanyes independència”

Una adolescent ens explica la seva experiència en els campaments internacionals d’idiomes a l’estranger organitzats per ESL Idiomes

Per Judith Vives

Aquest estiu, la Laia Pulido participarà en un campament per aprendre anglès a Malta. Serà la tercera vegada que aquesta jove de 15 anys es llanci a fer un curs d’idiomes lluny de casa. I ho farà de la mà d’ESL Idiomes a l’Estranger.

La primera experiència de Laia amb els campaments d’idiomes va tenir lloc el 2017, quan la jove va guanyar un concurs del Club Súper 3. El premi era un curs organitzat per ESL: un viatge a Brighton per fer un programa de 2 setmanes en el Brighton College.

Sense saber-ho, Laia va viatjar a una de les destinacions més populars per estudiar anglès a causa de la seva proximitat amb Londres i perquè està al costat del mar, per la qual cosa gaudeix d’un clima més agradable.

 

Nou idioma, nous llocs i nous amics

Tal com explica l’estudiant, al principi “tenia una mica de por, perquè anava sola”. No obstant això, en arribar a l’aeroport es va trobar amb el suport d’un monitor que la va acompanyar al campus i la va orientar.

Amb ESL Idiomes, els estudiants no viatgen amb un grup d’espanyols amb monitor espanyol, sinó que es traslladen sols o amb els seus amics i formen un grup internacional a l’arribada, per això la pràctica de l’idioma està garantida des del primer moment.

Un altre dels punts forts és la gran diversitat d’activitats programades. No només classes d’idiomes, sinó també excursions, activitats esportives, nits de cinema, barbacoes i molts altres esdeveniments on posar en pràctica l’idioma.

Laia amb una amiga a Cambridge. (Laia Pulido)

L’experiència de la Laia a Brighton va ser tan bona que el 2018 va repetir l’experiència amb una amiga: les dues van anar a Cambridge per aprendre anglès.

Com que viatjava amb una amiga, aquesta vegada la Laia va optar per allotjar-se a casa d’una família. De nou, l’experiència va ser genial i va tenir l’oportunitat de millorar el seu anglès, conèixer nous llocs i fer nous amics de molts països.

 

Nova destinació: Malta

Aquest any, la Laia tornarà a repetir l’experiència per tercer any. En aquesta ocasió, deixa de banda el Regne Unit i tria una destinació diferent per aprendre anglès: Malta, on l’anglès és llengua oficial.

Aquesta illa de la Mediterrània és una destinació molt popular a l’estiu entre els joves, ja que a més d’aprendre anglès també poden gaudir del bon temps i el clima mediterrani. L’oferta per a joves inclou les platges, ciutats plenes d’història, parcs aquàtics i molt més.

Malta, el destí de la Laia per aprendre anglès. (ESL Idiomes)

Per la Laia, participar en aquests campaments d’idiomes permet millorar l’idioma però també és una oportunitat genial per guanyar una mica d’independència i fer amics de molts països.

Si vols viure una experiència així, no dubtis en consultar amb ESL – Idiomes a l’estranger. T’ofereixen atenció personalitzada i una gran varietat d’idiomes i destinacions al voltant del món. No dubtis més i llança’t tu també!

Informa’t de tot a Junior Report Castellano | Català English

 

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -