10 juny 2023
spot_img
10 juny 2023
spot_img

Canviar el món sense sortir del llit

TSH Campus organitza BedTalks: un festival per inspirar, treballar junts i aconseguir la pau al món

Per Judith Vives

T’imagines canviar el món sense aixecar-te del llit? No és una idea tan desgavellada. De fet, ja està passant gràcies a les BedTalks (Xerrades al llit) que organitza TSH Campus.

BedTalks és un festival pensat per connectar idees, inspirar i treballar junts cap a un objectiu ambiciós: la pau al món. I tot a través de converses inspiradores plenes d’idees i propostes que sorgeixen al voltant d’un llit.

Sí, ho has sentit bé. Com aquella famosa escena que van protagonitzar John Lennon i Yoko Ono al llit d’un hotel d’Amsterdam, el 1969: es van quedar durant dues setmanes a l’habitació de l’hotel per reclamar la fi de la Guerra del Vietnam i ho van filmar tot en un documental titulat Bed Peace.

TSH Campus s’ha inspirat en aquesta Llit de la Pau i ha llançat els seus BedTalks.

Els llits són molt importants en una residència d’estudiants: per què no convertir-les en l’escenari de xerrades i diàlegs per part de professionals i experts de diferents sectors?

En aquesta peculiar cita, l’element principal és el desig de col·laborar i inspirar idees que ajudin a produir un canvi positiu al món, i fins i tot trobar col·laboradors per fer-ho possible.

Fins ara s’han celebrat cinc edicions de BedTalks que han comptat amb més de 500 conferenciants i 10.000 participants. L’última es va celebrar a Barcelona, ​​a les instal·lacions de TSH Campus Marina, la residència d’estudiants més gran de la ciutat.

A més de les xerrades al llit, en què van participar 65 influencers de diferents àmbits, també es van celebrar tallers de ioga, graffiti i màgia i un munt d’activitats.

Les portes de les Classrooms, sales per a esdeveniments a disposició de la comunitat educativa, es van obrir per albergar totes les activitats. A les xerrades es va parlar de creativitat, empoderament femení, disseny responsable i cultura.

El tema central d’aquesta cinquena edició va ser l’educació, donada l’estreta relació de TSH Campus amb el sector educatiu i les universitats. Les seves instal·lacions ofereixen una alternativa única per a universitaris que busquen un allotjament diferent i pràctic en un entorn fresc i creatiu.

Si tens previst estudiar en alguna universitat de Barcelona, ​​segur que l’oferta de TSH Campus t’interessa.

Informa’t de tot a Junior Report Castellà | Català | English

 

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -