10 juny 2023
spot_img
10 juny 2023
spot_img

Les carreres universitàries amb més futur

Si ja estàs pensant en la universitat, aquestes són les titulacions amb més sortides professionals

Per Judith Vives

Has treballat molt dur per aprovar la Selectivitat i ara arriba el moment de prendre una decisió molt important: quina carrera estudiaràs.

Segurament ja tens algunes idees sobre el que vols fer en el futur i t’has informat sobre les diferents titulacions que pots triar per convertir la teva passió en la teva professió.

Però si necessites ajuda per acabar de decidir-te, la següent llista pot resultar-te molt útil:

Les deu carreres amb més futur

  1. Administració d’Empreses i Finances
  2. Enginyeria Informàtica
  3. Enginyeria Industrial
  4. Comerç i Màrqueting
  5. Psicologia i Psicopedagogia
  6. Administració d’Empreses i Dret
  7. Enginyeria de Telecomunicacions
  8. Relacions Laborals i RRHH
  9. Economia
  10. Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica

Sabies que si tens una titulació universitària tens més probabilitats de trobar feina? Segons les dades de l’Institut Nacional d’Estadística, l’atur afecta menys a les persones amb titulació universitària (11,3%) en comparació amb les persones sense estudis (24,77%).

Una altra dada l’aporta l’informe Infoempleo de Addecco, segons el qual un 55% de les ofertes de treball qualificat a Espanya requereixen una titulació superior.

Si ja has passat per la Selectivitat i esperes els resultats, aquesta informació sobre les carreres amb més futur pot ajudar-te a decidir. I si encara estàs acabant el batxillerat i no tens clar què estudiar, pots valorar la importància de tenir un títol superior.

Aprendre fora de les aules

Estudiar una carrera no només t’aportarà uns coneixements útils i un títol necessari, sinó que també et prepararà per al teu futur gràcies a les experiències de la vida universitària.

Triar una universitat lluny de casa pot convertir-se en una aventura molt enriquidora. En traslladar-te a una altra ciutat hauràs de fer front a nous reptes que t’ajudaran a créixer com a persona.

A Barcelona comptes amb l’oferta de TSH Campus per trobar un allotjament ideal per als estudiants. La majoria de joves usuaris de TSH Campus cursen carreres de disseny, arquitectura, business i carreres científiques, algunes de les que tenen més sortida professional.

Informa’t de tot a Junior Report | Castellà | Català | English

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -