10 juny 2023
spot_img
10 juny 2023
spot_img

Cinc raons per fer un curs d’anglès a l’estranger

Hi ha moltes formes d’aprendre idiomes però la més efectiva és la immersió en un país angloparlant

Per Judith Vives

En el món globalitzat d’avui, en el qual tots estem connectats, cal una llengua que faci més fàcil la comunicació: l’anglès juga aquest paper en gran part del món.

L’anglès és la tercera llengua per nombre de parlants nadius, després del xinès i l’espanyol, però és la llengua més parlada en el nombre total de persones que parlen anglès com a segona llengua.

Això demostra la importància de dominar aquest idioma que, a més, és la llengua oficial a 53 països.

Existeixen moltes formes per aprendre anglès, des d’acadèmies, classes particulars, autoaprenentatge i, és clar, cursos a l’estranger. Avui t’expliquem les cinc raons per les quals estudiar anglès a l’estranger és la millor opció.

Aprendre més ràpid

La immersió lingüística en un país ajuda a aprendre l’idioma de forma molt més ràpida i efectiva.

No només practiques anglès a classe sinó en totes les situacions quotidianes, ja sigui quan vas a comprar a una botiga, quan coneixes gent nova o quan vas a gaudir d’un espectacle.

Millores teves habilitats comunicatives

Quan fas un curs d’anglès a l’estranger, t’has d’espavilar per relacionar-te amb la resta de la gent en anglès. Per aquesta mateixa raó, les teves habilitats socials i comunicatives milloren moltíssim.

Has d’aprendre a utilitzar l’anglès de manera més formal o informal segons el context en què et relacionis, cosa que et donarà l’oportunitat de practicar amb diferents estructures, vocabulari i expressions.

Fer currículum

L’anglès és el segon idioma més parlat al món després del xinès mandarí, de manera que dominar-lo et pot obrir moltes portes a nivell professional. Les empreses cada vegada són més internacionals, per aquesta raó valoren els candidats que parlen altres idiomes.

A més, si el teu currículum reflecteix l’experiència d’immersió en un país estranger, serà la confirmació que el teu nivell d’anglès és bo.

Una excusa per viatjar

Per aprendre anglès no tens perquè limitar-te a Londres o una altra ciutat britànica. Les possibilitats són tan àmplies com gran és el planeta: des d’Irlanda o Escòcia fins als Estats Units, passant per Malta, Austràlia o Ciutat del Cap, les destinacions són infinites.

Així pots aprofitar l’excusa de l’anglès per conèixer noves destinacions. Pots consultar amb ESL Idiomes quin és el millor destí per a tu.

Conèixer una nova cultura

Si passes uns mesos en un altre país per aprendre anglès, podràs submergir-te a fons en la seva cultura, costums i tradicions.

No és el mateix visitar un país de turisme uns dies que viure com a estudiant a l’estranger, el que et permetrà relacionar-te amb la gent local i adaptar-te al seu estil de vida. Pel mateix preu, aprens anglès i descobreixes noves cultures.

Combinar estudis amb treball

Si passes uns mesos a l’estranger per millorar el teu anglès, una opció habitual és combinar les classes amb les pràctiques laborals en alguna empresa.

A ESL Idiomes, especialistes en organització de cursos d’idiomes a l’estranger des de fa més de 20 anys, et poden orientar sobre tot el que necessites per emprendre el viatge. ¡Consulta-ho amb ells!

Informa’t de tot a Junior Report | Castellano Català English

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -