24 abril 2024
spot_img
24 abril 2024

Cloudalia Educació s’uneix al Projecte Aula com a nou ‘partner’ tecnològic

La companyia, especialitzada en l’assessorament tecnològic a centres educatius, va patrocinar un dels guardons en la primera edició dels Premis RED 2019

El Projecte Aula del diari per a joves Junior Report, que engloba tant el projecte Revista Escolar Digital (RED) com els tallers de periodisme L’Actualitat a l’Aula, anuncia una nova col·laboració amb el sector de les tecnologies aplicades a l’educació. En aquest cas de la mà de Cloudalia Educació, empresa especialitzada en l’assessorament tecnològic, que es converteix en partner del programa informatiu i educatiu per a joves.

L’acord preveu la publicació d’una sèrie d’articles relacionats amb l’ús d’eines i aplicacions digitals a l’aula, enfocats majoritàriament als alumnes però sense deixar de banda la visió del professorat. Un contingut periodístic que té com a objectiu informar des de Junior Report sobre la creixent necessitat de digitalització dels centres educatius.

Des de Cloudalia aposten per l’equipament dels centres educatius per afavorir l’ensenyament 2.0 a través de la implementació i l’ús de les noves tecnologies.

“Estem molt contents de participar en aquest projecte perquè pensem que és un exemple clar per demostrar que la tecnologia ha arribat a l’educació com a eina de suport: facilitarà la feina del docent i incentivarà els alumnes a participar en l’ensenyament d’una manera activa”, explica Ricard Uriel, CEO de Cloudalia Educació.

 

Beca RED Cloudalia

L’acord entre les dues entitats també inclou el llançament de la Beca RED Cloudalia Educació-ASUS Pro Educació amb l’objectiu de promoure la participació dels centres públics de secundària i/o batxillerat en el projecte Revista Escolar Digital (RED) de la comarca del Vallès Oriental.

“Gràcies al suport d’empreses de serveis, els centres amb menys recursos poden accedir al projecte de Revista Escolar Digital, que promou l’estudi, la reflexió i la pràctica sobre la comunicació en general i el periodisme en particular”, comenta Miquel Arasa, un dels coordinadors del programa.

La beca s’atorgarà al millor projecte de revista escolar sobre una valoració de 15 punts totals, entre els quals destaca el pla de treball general, la periodicitat de publicació, la participació transversal i oberta a tots els alumnes interessats així com l’impacte i audiència en xarxes socials.

La data límit d’enviament de candidatures és el proper 19 de juliol del 2019. Per a més informació, es poden consultar les bases a la web de Junior Report.

L’acord entre Cloudalia Educació i Junior Report es va signar a les oficines de la companyia a Mollet del Vallès, amb la presència de Ricard Uriel, CEO de Cloudalia; Susana Ruiz, responsable comercial, i Laura Casasayas, responsable de Màrqueting; i de Miquel Arasa i Francesc Castanyer per part de Blue Globe Media, editora del periòdic per a joves.

 

Premis RED

Els Premis RED 2019 van reconèixer el treball dels més de 300 estudiants dels vuit centres adscrits al projecte Revista Escolar Digital (RED). (Junior Report)

Cloudalia Educació, com a partner del Projecte Aula de Junior Report, també va formar part activa de la gala de lliurament dels Premis RED 2019, que es va celebrar el passat 13 de juny a l’auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de Blanquerna-URL (Barcelona). En aquesta ocasió, es va reconèixer el millor contingut audiovisual i el millor ús de les aplicacions tecnològiques dins de l’aula, amb especial atenció a aquelles que afavoreixen l’ús de vídeos, infografies interactives, podcasts o text enriquit en la cobertura periodística.

D’una banda, Cloudalia Educació va oferir com a premi un paquet de formació i assessorament en digitalització a professors i alumnes a l’Escola Projecte de Barcelona, que va aconseguir el premi al Millor Ús de la Tecnologia. D’altra banda, el premi al Millor Contingut Audiovisual el van guanyar quatre estudiants de l’Escola GEM de Mataró: Aleix Pràdanos, Arnau Solé, Edna Pacareu i Lena Bertran, pel seu reportatge audiovisual sobre el musical El despertar de la primavera.

Junior Report promou el pensament crític dels estudiants. Fes-te soci i dona suport al projecte!

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -