Coneix els guanyadors dels Premis Impulsa

Els Premis Blanquerna Impulsa es dirigeixen a estudiants i centres escolars que difonguin els Objectius de Desenvolupament Sostenible. (Getty)

El 20 de juny es lliuren els premis als millors projectes per divulgar els Objectius de Desenvolupament Sostenible

Falta molt poc per conèixer els projectes guanyadors dels Premis Blanquerna Impulsa que organitza Blanquerna-URL. La gala de lliurament dels premis tindrà lloc el proper dimecres 20 de juny (18:30h) a l’Auditori de la Facultat de Comunicació.

Durant aquest esdeveniment es donaran a conèixer els guanyadors de les tres categories d’aquests premis organitzats per impulsar els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides. Les categories estan relacionades amb l’àmbit de la comunicació, l’educació i la salut.

Els nou projectes finalistes estan realitzats per alumnes de les següents escoles: Escola Pia Caldes de Montbui (Caldes de Montbui), Escola Pia de Sitges, els Jesuïtes el Clot (Barcelona), Lestonnac-L’Ensenyança (Tarragona), Salesians de Sarrià (Barcelona), Sant Ramon Nonat (Collblanc), Santa Teresa-Ganduxer (Barcelona), Thau Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès) i Vedruna St. Sadurní (Sant Sadurní d’Anoia).

A més de fer públics els projectes guanyadors, durant l’acte de lliurament també es farà un visionat dels treballs guanyadors.

L’acte reunirà prop de 170 persones del món de l’educació i la universitat, a més de representants de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat, estudiants i professors dels nou centres finalistes, membres del jurat i entitats col·laboradores.

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) són una sèrie d’objectius promoguts per l’Organització de Nacions Unides (ONU) per donar resposta als grans reptes que afecten el nostre planeta.

Els ODS es proposen acabar amb la fam al món, aconseguir que tots els nens i nenes tinguin accés a l’educació i fer del nostre món un lloc més sostenible, entre d’altres reptes.

Els Premis Blanquerna Impulsa premien les millors accions per promoure els ideals dels ODS dutes a terme pels centres escolars. En aquesta primera edició, la Fi de la pobresa i una Energia assequible i no contaminant eren els objectius clau.

La segona edició dels Premis se centrarà en els objectius Fam zero i Ciutats i comunitats sostenibles.

Informa’t de tot a Junior Report Castellà | Català | English

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here