22 maig 2024
spot_img
22 maig 2024

David Castellet: “Del llibre que més orgullós estic és del següent que publicaré”

David Castellet és l’autor més jove de l’institut Andreu Nin. Té 14 anys, viu al Vendrell i està estudiant a l’institut Andreu Nin. 

Guillem Esteve, Sophia Castañeda, Ana Medina i Sohaib Ben

Quant fa que escrius?

Jo escric de què era petit, ja que m’agradava llegir contes, i doncs vaig començar a escriure les meves pròpies històries i mentre escrivia, notava que el meu estil d’escriptura evolucionava i perfeccionava cada any. I doncs actualment estic escrivint relats infantils o novel·lés i potser algun dia li donaré un altre canvi o sortir al carrer.

Escrius a paper o en una pàgina web? En aquest cas, en quina?

Jo realment, escric a un document, encara que abans d’escriure, sempre m’agrada agafar una llibreta i un bolígraf i apuntar-me les coses o idees que vull escriure. Moltes vegades també, m’enfronto directament al paper en blanc i començar a escriure el que se’m vingui al cap, però sí, escric a ordinador, a cap pàgina web, suposo que algun dia potser començo a alguna web.

Quin és el teu llibre preferit de tots els que has escrit? Ens pots fer un avanç o un resum de la situació de la història?

Del que més orgullós estic, realment és el que s’està registrant actualment, ja que, és l’únic que he pogut acabar, resulta que sempre em costa acabar les històries, pel fet que em costa trobar un moment perfecte per acabar una obra, ja que soc molt insegur i a vegades no estic conforme. Però si, del que més orgullós estic, és el que treure dintre de poc.

Pel que fa a l’avanç, vull comentar que és una història que escric des de petit, i li he volgut donar una oportunitat, ja que com he dit, i li dono moltes voltes a les coses, i és clar, en si, el llibre és una història infantil, per a nens d’entre 9 i 12 anys.

La història va d’un grup de nens que té una missió, ja que un pirata va robar fa 300 anys un llibre a la deessa dels mars, la que protegia tots els mars, i li va robar per aconseguir els poders del mar, i així, el pirata ser més fort i aclamat. I bé, aquesta deessa, necessita l’ajuda d’un elegit per tornar a protegir el mar. Una cosa així… no vull avançar més.

Quins estils t’agrada escriure en general?

Actualment, escric novel·la, he crescut i doncs m’es més fàcil escriure una, no una novel·la llarga, però més un relat més juvenil sí.

Quantes novel·les has publicat en total? O quantes has escrit?

Publicades de moment cap, però m’agradaria publicar-ne alguna. I sense publicar, un total de quatre, però sense cap tipus de correcció.

Has descobert alguna pàgina web i t’ha agradat el seu funcionament??

Si, bé, suposo que tothom coneix Wattpad i alguna vegada que he intentat escriure o he llegit alguna cosa m’ha agradat, encara que, no he publicat cap relat a la web.

T’agrada llegir, o només t’agrada escriure?

M’agraden les dues coses, llegeix diàriament i escric diàriament.

Tens un escriptor com a motivació? O algun ídol?

Jo com a referent m’agrada molt Blue Jeans, Francisco de Paula. Perquè és l’autor de la primera novel·là que vaig llegir i em va marcar molt, i quan necessito inspiració o he d’escriure vaig a un dels seus llibres i llegeixo una de les primeres frases d’un capítol i fa que m’inspiri per poder començar a escriure.

Quant temps dediques a l’escriptura?

Actualment, a la setmana dedico tres vegades, ja que m’agrada molt. 

Quantes obres tens publicades en editorials? Si no en tens, t’agradaria publicar-les amb alguna d’elles?

Com ja he dit abans, no tinc cap, però el que si faré és autopublicar-lo, ja que la meva mare també és escriptora, el seu sobrenom és Lois Gago, i fa 2 anys va publicar un llibre de “Lettering” que encara segueix sent uns dels més venuts d’Amazon, encara que té més. perquè el que faré serà publicar-lo a Amazon, ja que hem vist que té molta sortida, però en un futur sí que m’agradaria estar en una editorial.

Promociones les obres d’alguna manera? Si no ho fas, t’agradaria promocionar-les d’alguna manera?

Doncs la següent que publicaré no sé com ho faré, perquè vull fer alguna cosa especial.

Abans d’acabar, ens agradaria tenir una exclusiva per als lectors, podríem saber el títol del teu pròxim llibre?

Es una col·lecció de llibres que es diu “El Club de la diversión”, ja que la idea és que sigui divertit per als nens. El primer llibre es diu “Un mundo sumergido” de primera amb el títol del llibre t’imagines l’oceà, però en realitat quan t’acabes el llibre entens perquè es diu així i que té un rerefons.

Perfecte David, moltes gràcies i et desitgem molta sort d’ara endavant amb les teves novetats i molta sort amb les publicacions.

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -