22 juliol 2024
spot_img
22 juliol 2024

Després de la Selectivitat, prepara’t per a la vida universitària

Descobreix tot el que et pot aportar la vida universitària més enllà de les classes i els exàmens

Per Judith Vives

El pas per la universitat és una de les èpoques en la vida que ens marca per sempre. I no només perquè els estudis que escollim determinaran el nostre futur professional.

També és un moment de canvi en què molts adolescents deixen enrere l’institut i els amics de sempre per iniciar una nova etapa amb noves amistats, noves responsabilitats i nous reptes.

I si ja estàs pensant en els exàmens de selectivitat, és que has decidit estudiar una carrera universitària.

A més de triar universitat, per a alguns l’aventura també inclou el trasllat a una altra ciutat o fins i tot a un altre país: buscar un allotjament, aprendre un nou idioma i conèixer altres costums. Sens dubte, totes aquestes experiències suposen un aprenentatge molt valuós que complementa els coneixements que podem adquirir a la universitat.

La vida universitària no es limita a escollir carrera, anar a classe, estudiar i fer treballs: també hi ha tota la part d’experiències i relacions, gairebé tan important com el títol que ens anem a treure.

https://www.instagram.com/p/BeLBfwClqix/?utm_source=ig_embed

Si t’has de passar els propers tres o quatre anys estudiant, no només has de pensar en la universitat on faràs els teus estudis, sinó també en l’entorn on passaràs el temps entre classes, preparant els teus treballs i exàmens i compartint moments amb els teus companys.

Una opció molt interessant, especialment per als universitaris que vénen d’altres ciutats o països, són les residències d’estudiants.

Aquests espais totalment equipats ofereixen facilitats als estudiants i els posen en contacte amb altres persones en situació similar, de manera que s’alimenten noves relacions i es crea una comunitat estudiantil molt viva.

La residència d’estudiants TSH Campus a Barcelona ofereix sales d’estudi per als joves universitaris i professors. (TSH Campus)

Potser penses que una residència d’estudiants no és tan interessant com un pis compartit o un altre tipus d’allotjament. Això és perquè no coneixes l’oferta de TSH Campus.

Les residències universitàries de TSH Campus t’ofereixen habitacions i instal·lacions per a estudiants (biblioteca, sales d’estudi, esdeveniments), però també totes les comoditats d’un hotel, des de piscina fins a sala de ‘fitness’.

Però el millor de tot és el bon rotllo que trobaràs només entris per la porta. Aquesta residència és gairebé un petit món on compartir experiències, vivències i activitats, on neixen amistats, sorgeixen projectes i es gaudeix al màxim d’una de les millors etapes de la vida.

https://www.facebook.com/tshcampus/posts/1588412274541262

Informa’t de tot a Junior Report Castellà | Català | English

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -