29 maig 2024
spot_img
29 maig 2024

Diari d’Irlanda (6): Un musical a la irlandesa

Una estudiant catalana explica la seva experiència durant un curs escolar a Irlanda

Un dels avantatges d’estudiar el Transition Year a Irlanda és que els alumnes han de representar un musical cada any.

Aquest curs, els professors han decidit que faríem una comèdia musical anomenada Joseph and The Amazing Technicolor Dreamcoat [Joseph i l’increïble abric en Technicolor], inspirada en la història bíblica de Josep.

Aquest musical és una de les primeres obres de Tim Rice i Andrew Lloyd Webber, dos compositors anglesos autors d’alguns dels musicals més famosos de tots els temps: Jesucrist Superestrella, Evita, Cats

https://www.instagram.com/p/Bu9oUtPHGkt/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

La veritat és que, al principi, a ningú li va agradar massa la proposta. Quan vam començar les pràctiques ja començàvem a odiar la idea d’aquest musical. Jo vaig decidir estar al cor, perquè no volia ser un dels personatges principals.

 

Una estrena d’èxit

El dia de l’estrena de l’obra s’acostava i tothom que havia de participar-hi deia que no tindria massa èxit, ja que no li donàvem moltes esperances. L’única cosa divertida era estar cantant amb els amics… però no crèiem que sortís massa bé.

Al final, tot va anar genial. Millor que el que ningú s’hagués esperat. Fins i tot hi havia gent que va tornar l’endemà de veure’l per repetir.

Vam aconseguir omplir el gimnàs de l’escola, que era on presentàvem l’obra. L’última nit, fins i tot vam haver de posar-hi cadires extres perquè van venir moltes més persones de les quals s’esperava.

Va ser una experiència extraordinària i seria genial si poguéssim presentar un altre musical. El primer, no l’oblidaré mai.

El Diari d’Irlanda es una iniciativa de British Summer

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -