23 febrer 2024
spot_img
23 febrer 2024

Diferents maneres d’estimar inspiren els relats d’autors novells

El llibre ‘Amar (o como se llame)’ inclou també un relat de la popular María Martínez

Per Judith Vives

El 14 de febrer se celebra Sant Valentí, el Dia dels Enamorats. Però l’amor en realitat va molt més enllà d’un dia o de l’amor de parella: existeix l’amor pels nostres pares, per un mateix o per les coses que ens apassionen.

Totes aquestes visions diferents de l’amor queden reflectides al conjunt de relats ‘Amar (o como se llame)’, editat per SM. El llibre és fruit d’un concurs de relats convocat per l’editorial, que animava els autors i les autores a enviar les seves històries d’amor.

“El tema de l’amor sempre té molt d’èxit, però volíem traslladar-lo a l’actualitat, mostrant diferents maneres d’abordar el tema i parlant de diferents tipus d’amor“, explica Paloma Muiña, l’editora del llibre.

El concurs va rebre més de mil relats, d’entre els quals se’n van triar un total de deu, tots escrits per autors novells de gran talent. Tant és així, que alguns ja estan treballant en nous relats o novel·les per publicar pròximament.

 

 

Deu relats + 1

Aquesta antologia està formada per deu relats. El primer imagina l’origen de lamor a partir duna història inspirada en la mitologia grega. L’últim, per contra, està ambientat durant la pandèmia de covid-19 i tracta sobre l’amor a la humanitat i com, en situacions difícils, estimar pot unir-nos i ajudar-nos.

En aquest volum també hi trobem històries fantàstiques, protagonitzades per sirenes i vampirs, i un relat on una parella d’adolescents parla amb un ancià que els explica la seva pròpia història d’amor.

El llibre es completa amb un relat extra escrit per María Martínez, una de les autores romàntiques més populars entre els joves lectors. El text de Martínez integra les històries dels altres guanyadors inclosos en aquest títol.

 

 

Il·lustracions brodades

A més dels relats sobre l’amor, el llibre destaca pel seu disseny. Tant la portada com cada relat s’han il·lustrat amb una fotografia brodada.

Tots els brodats són obra de la dissenyadora Señorita Lylo. Per fer-ho, es van fer una sèrie de fotos en blanc i negre sobre les quals va treballar l’artista.

Informació elaborada en col·laboració amb SM/Cruïlla

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -