10 juny 2023
spot_img
10 juny 2023
spot_img

Dos redactors ‘junior’ a Catalunya Ràdio

L’emissora pública catalana selecciona dos redactors d’un diari escolar per explicar com es fa la retransmissió d’un partit

 

Gerard Prat i Arnau Solé, dos estudiants de 4t d’ESO de l’Escola GEM de Mataró, viuran la retransmissió en directe del partit entre el FC Barcelona i la Cultural Leonesa des dels estudis de Catalunya Ràdio, l’emissora pública catalana.

Van decidir participar a la convocatòria de portes obertes de la ‘TdT: La Transmissió d’en Torquemada’, un dels programes més escoltats de Catalunya. Com a premi, els dos estudiants podran descobrir com funciona la ràdio per dins.

“Volem venir perquè som redactors d’un diari digital escolar i volem explicar la TdT per dins”, van piular.

El Gerard i l’Arnau podran visitar els estudis de gravació i tots els espais de l’emissora i explicar l’experiència als seus lectors des de la pàgina web del diari escolar:  escolagem.junior-report.cat

 

Diaris escolars digitals

Juntament amb una dotzena de companys i companyes de l’Escola GEM, el Gerard i l’Arnau formen part de la redacció d’Escola GEM Report, un diari escolar digital des d’on expliquen l’actualitat del centre i altres qüestions d’interès per a la comunitat educativa.

El projecte forma part de la xarxa Revista Escolar Digital (RED), una iniciativa pilot a Catalunya impulsada per Junior Report que convida els estudiants a dirigir i redactar el seu propi mitjà de comunicació.

 

Informa’t de tot a Junior Report | Castellano Català English

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -