3 desembre 2023
spot_img
3 desembre 2023

El disseny de videojocs, una professió del futur digital

El festival d’entreteniment digital NiceOne Barcelona mostrarà el futur de l’entreteniment del 28 de novembre a l’1 de desembre

Per Judith Vives

Si tens un perfil creatiu i els videojocs són la teva autèntica passió, estàs de sort: pots convertir la teva afició en la teva professió. Aquest és un sector en auge a tot el món, cosa que  converteix el dissenyador de videojocs en un dels perfils professionals amb més demanda.

Per crear un videojoc cal tenir coneixements tècnics d’informàtica i programació. Però una part important de la feina requereix habilitats creatives i artístiques, ja sigui per idear i millorar els jocs, dissenyar els personatgescrear entorns i experiències singulars.

A l’escola Seeway de Videojocs, Animació i Fotografia, ofereixen un Diploma Superior en Disseny de Videojocs. Precisament, en el curs es reforça la part més creativa i de disseny dels videojocs.

Amb cinc anys de trajectòria en aquest camp, aquest estiu Seeway ha estat adquirida per LCI Barcelona i, per tant, també ha passat a formar part de la xarxa del campus canadenc LCI Education.

Tal com explica David Carretero, professor de Seeway, els centres de LCI a Vancouver i Mont-real compten amb llarga experiència en formació en disseny de videojocs i es considera que són dels millors del món. Aquesta experiència es traslladarà ara a Barcelona.

Aquesta fusió es tradueix en una millor experiència per als seus alumnes i un catàleg formatiu més ampli, que abasta des del disseny de moda, el disseny gràfic, el disseny d’interiors, el disseny de producte i la fotografia en totes les seves facetes fins a l’animació i el disseny de videojocs.

 

Seeway de LCI Barcelona a NiceOne

Per donar a conèixer el seu programa educatiu, Seeway participarà aquesta setmana al festival d’entreteniment digital NiceOne Barcelona, ​​la fira fins ara coneguda com a Barcelona Games World.

Aquest festival, organitzat per Fira de Barcelona, ​​oferirà als visitants un saló experiencial on poder viure en primera persona el món de l’entreteniment digital. Així, durant la fira podràs provar experiències immersives de terror, visitar àrees de realitat virtual i realitat augmentada, i participar en competicions d’esports de la Lliga de Videojocs Professional.

Seeway comptarà amb un estand propi a la zona e-campus, l’espai de NiceOne dedicat a la zona educativa i universitària. Aquí podràs conèixer els detalls del Diploma Superior en Disseny de Videojocs que pots estudiar a l’escola.

També podràs conèixer alguns dels seus professors i col·laboradors, professionals en actiu en el sector que poden explicar les oportunitats de convertir la teva passió en la teva professió, com és el cas de David Gómez o Renato Roldán.

La fira NiceOne tindrà lloc des del dijous 28 de novembre fins al diumenge 1 de desembre al recinte Gran Via de Fira de Barcelona.

Informació elaborada en col·laboració amb LCI Barcelona

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -