16 abril 2024
spot_img
16 abril 2024

‘El Gran Viatge’, una obra que et recorda els valors de veritat

El diumenge 12 de febrer cinc alumnes de l’Institut Les Cinc Sènies vam anar a veure una obra de teatre a La Sala Cabanyes, «El Gran Viatge», una adaptació d’»El Petit Príncep»

Valentina Catalán, Laia Verges, Alba Cuquet, Carla Floriach i Greta Rojano de la revista Les cinc sénies Report. Aquest article ha estat elaborat per un equip d’estudiants amb la col·laboració de periodistes de Junior Report.

L’obra de teatre ‘El Gran Viatge’ tracta sobre un nen, el Petit Príncep, que es troba amb un aviador al desert del Sàhara i li explica que ha estat voltant per diferents planetes per aprendre a estimar a la seva rosa, l’única flor del seu asteroide. Durant el seu viatge es va trobant amb diferents tipus de personatges adults dels quals aprèn moltes coses.

La Sala Cabanyes diu que aquesta obra de teatre està recomanada per a tots els públics, encara que nosaltres opinem diferent. Creiem que el missatge està més enfocat als adults perquè el que l’obra vol transmetre és que a vegades la gent gran es fixa només en la seriositat i en les coses materials, com per exemple, en la matemàtica; i, per altra banda, els nens es fixen en les coses que són importants de veritat, com l’amistat i l’amor. Això ens ho explica el mateix protagonista, el Petit Príncep.

Pensem que la posada en escena i la projecció de la veu eren molt bones, tot i que a l’hora de cantar, alguns instruments sonaven més fort que els actors i les actrius. La vestimenta era adequada en cada escena i el maquillatge estava ben aconseguit. A més a més, una altra cosa bona era la rapidesa dels canvis d’escena. Una observació que hem de remarcar és que ens va semblar molt bona idea que nens de 10 o 11 anys treballin amb adults, i que el protagonista de la història sigui una nena, en comptes d’un adult. Així té un aire més original.

En conclusió, aquesta obra ens ha agradat molt i estem molt agraïdes d’haver pogut veure-la. Tot i tenir alguns aspectes que es podrien millorar, com el so, hem gaudit molt la meravellosa actuació i posada en escena dels actors i actrius. La recomanaríem a totes les famílies que vulguin gaudir d’una bona tarda i vulguin que els seus acompanyants puguin rebre un bonic missatge.

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -