28 maig 2024
spot_img
28 maig 2024

Felipe Hernandes: “El meu somni és jugar al FC Barcelona”

El jove jugador del CE Manresa en categoria preferent somia amb vestir algun dia la samarreta blaugrana.

Adrian Granados, Joana Herrador, Gerard Arnau

Bon dia Felipe, estem fent aquesta entrevista amb la finalitat que la gent pugui conèixer més de tu, així que si et sembla bé, ens podries explicar una mica de tu?

Hola, em dic Felipe, sóc jugador del CE Manresa, sóc brasiler i estic encantat de venir a fer aquesta entrevista amb vosaltres.

Escut del CE Manresa

El plaer és nostre. Si et sembla bé, continuem amb la següent pregunta: enllaçant amb que sabem que ets de Saõ Paulo, què és el que més trobes a faltar de la teva terra i per què?

La veritat és que trobo a faltar moltes coses, però sobretot enyoro a la meva família, que encara resideix al Brasil. També, una altra de les coses que més trobo a faltar és el menjar d’allà.

Vas arribar a Espanya fa relativament poc, així que et voldríem preguntar si t’ha costat adaptar-te als costums espanyols, a la gent… Què t’ha semblat? T’ha costat sentir-te inclòs?

Quan vaig arribar, no sabia res de l’idioma, em va costar una mica fer amics. Al començament, va ser bastant difícil, però ara ja entenc el que em diuen i estic molt a gust amb la gent que em rodeja.

Hem pogut veure que jugues al CE Manresa i que ets molt bo jugant a aquest esport i hem pensat si tu creus que pots arribar a ser jugador d’un equip d’elit, com el FC Barcelona o altres equips reconeguts.

A mi m’agradaria ser professional, és un dels meus objectius. El meu somni és jugar al FC Barcelona, però també em faria molta il·lusió jugar en altres equips on requereixin molt nivell (si no es pogués donar el somni de jugar pel FC Barcelona).

A qui consideraries com el teu ídol futbolístic i amb qui t’inspires? Per què?

Actualment, m’agrada molt l’estil de joc de Neymar Jr. De tots els temps, sens dubte agafaria a Ronaldinho, Pelé o Kaká.

Ens agradaria saber si actualment et trobes a gust en el club que et trobes o voldries fitxar per un altre equip a dia d’avui.

M’agrada molt el club en el que em trobo actualment, però, com he dit abans, el que jo vull aconseguir i al que aspiro seria el poder jugar en un equip gran.

Relacionat amb una de les anteriors preguntes, has aconseguit conèixer algun futbolista? Qui t’agradaria conèixer?

He conegut a diversos jugadors. Per exemple, Kaká, el qual em va signar la samarreta, i Falcaõ i Fernandaõ, que són jugadors de futbol sala. Tot i conèixer a aquests famosos, el que més m’agradaria seria arribar a conèixer a Neymar Jr, ja que és un dels meus jugadors preferits.

Sabem que ets una persona molt determinant en el camp i, per aquest motiu, ens agradaria saber quins són els teus pros i contres dins del terreny de joc.

Els meus punts forts són el regat, la passada i el xut. Parlant del meu punt dèbil, diria que aquest es trobaria a l’hora de defensar, encara que estic entrenant dia a dia per millorar-lo.

Interessant… Fora del futbol, hi ha algun altre esport que t’agrada jugar o al qual et voldries dedicar, en cas de no jugar a futbol?

El bàsquet a vegades el practico quan jugo amb els meus amics, però no crec que pugui dedicar-me a cap altre esport, ja que no no m’ho imagino. Només puc pensar en el futbol.

Felipe amb tots els seus trofeus i medalles.

Per finalitzar, hi hauria alguna pregunta que voldries que t’haguéssim fet que et dongués il·lusió?

No, totes les preguntes que heu fet m’han semblat interessants i m’ha encantat el poder haver estat entrevistat.

Doncs fins aquí l’entrevista. Ha sigut un plaer el poder estar amb tu i escoltar-te i esperem que puguis arribar a l’elit del futbol.

Moltes gràcies. El plaer és meu per haver estat entrevistat i he estat molt còmode fent-la. Espero veure-us en una altra ocasió. Fins aviat.

Fotografia general amb tots els integrants de l’entrevista

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -