14 juny 2024
spot_img
14 juny 2024

El museu com a escenari singular

L’originalitat del Big Fun Museum l’ha convertit en un espai perfecte per rodar-hi videoclips, programes de TV i sessions fotogràfiques

El Big Fun Museum no és un museu com els altres. Està especialment dissenyat perquè els seus visitants interactuïn amb tots els espais i hi puguin viure una experiència única i divertida. hi ha sales de diferents ambients. Per exemple, podem passar del món d’Alícia a veure el món a l’inrevés, o animar-nos a fer fotos amb els colors suaus de fons del Sweet Museum.

De fet, aquest museu és tan singular que, en més d’una ocasió, s’ha convertit en l’escenari per rodar videoclips, programes de televisió o fer sessions fotogràfiques. En pocs llocs pots trobar fons i escenografies tan increïbles com en aquest museu situat a les Rambles de Barcelona.

 

Sessions de fotos de Cosplay

Un col·lectiu que està aprofitant el Big Fun Museum és el dels cosplayers. La paraula cosplay prové de “costume play“, i significa que interpretes el paper de qualsevol personatge, ja sigui d’anime, videojocs, sèries, llibres… i et pots convertir en el teu personatge favorit.

Sessió de cosplay al Big Fun Museum (Big Fun Museum/Albin Nagtalon / Big Fun Museum/Albin Nagtalon)

Per la Laura Gilo, el cosplay és el seu passatemps principal. “M’ho passo molt bé quan començo un nou projecte. M’encanta dedicar-me a estudiar els petits detalls d’aquest personatge per imitar-lo el millor possible i després representar-los davant d’una càmera o en un esdeveniment amb els meus amics”, explica la Laura, que mostra les seves al·lucinants creacions en el seu perfil d’Instagram (@blaucosplay).

Segons explica la Laura, els cosplayers “fem servir tota mena de coses com els vestits, accessoris, perruques, lents de contacte i maquillatge per a representar aquest personatge que ens encanta i, fins i tot, podem arribar a actuar com ell o ella. Per exemple, en esdeveniments i/o sessions fotogràfiques“. Ella, precisament, ha realitzat sessions fotogràfiques al Big Fun Museum.

 

Diferents escenaris i ambients

Va descobrir el museu per casualitat. La seva parella i fotògraf Albin Nagtalon (@crowfel) estava buscant llocs per fer fotos i, quan va passar-hi per davant, li van donar un pamflet. “Ens va cridar molt l’atenció el fet que eren diferents sales amb temàtiques, enfocat a visitar, fer fotos i passar-s’ho bé. Més tard, vam preguntar si realment podríem fer una “sessió fotogràfica” de cosplay, ja que no molta gent coneix aquest món i se sorprèn quan veu persones “disfressades”. Van ser molt amables, no vam tenir cap problema, així que vam provar-ho uns dies més tard”, explica.

La casa al revés, un espacio para dejar volar la imaginación (Big Fun Museum/Albin Nagtalon / Big Fun Museum/Albin Nagtalon)

Tal com apunta aquesta jove, el Big Fun Museum ofereix “sales amb temàtiques específiques, bonics decorats i amabilitat i privacitat a l’hora de realitzar la sessió. Quantes vegades ens han mirat pel carrer quan fèiem una sessió de Cosplay!”.

“No és gens fàcil trobar escenaris o sales a Barcelona, ​​amb un preu tan assequible, així que el Big Fun Museum va ser una gran troballa. Les seves sales poden encaixar amb moltíssims personatges i sessions de Cosplay. A més, el temps és il·limitat així que no has d’anar amb les presses per fer les fotos dins d’un límit de temps”, afegeix.

De tots els escenaris que ofereix el museu, el favorit d’aquesta cosplayer és la sala “Sweet Museum“. “És on tinc la majoria de les meves fotos, ja que els meus cosplays són d’un estil més més aviat adorable i s’adiuen molt amb els colors i decorats d’aquesta sala”, explica la Laura, que també vol fer una sessió a la sala amb temàtica d'”Alícia al país de les Meravelles “perquè l’ambient és molt interessant, plena de miralls i llums blaves. Penso que poden sortir uns resultats molt bons”.

Tot i que les altres sales semblen més casuals i poc relacionades amb el Cosplay, hi ha escenaris fotogràfics, com la sala de “Rècords i Meravelles, Food Art, la casa a l’inrevés, que  també es poden fer servir de decorat per crear fotografies impressionants i divertides. Totes tenen el seu encant especial”, diu Laura.

Tant si ets cosplayer com si només vols fer-te fotos originals i úniques, al Big Fun Museum t’estan esperant. I fins al 31 d’agost, els lectors de Junior Report poden gaudir d’entrades a meitat de preu amb el codi BIGFUNGIFT.

Informació elaborada en col·laboració amb Big Fun Museum

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -