22 febrer 2024
spot_img
22 febrer 2024

Els alumnes de 4t publiquen 17.01 pm, el seu nou llibre 

El dissabte 25 de febrer a les 12 del migdia es va fer la presentació al patronat de Sant Antoni de Vilamajor

Nadia Redondo de la revista Vilamajor Report. Aquest article ha estat elaborat per un equip d’estudiants amb la col·laboració de periodistes de Junior Report.

Amb el títol 17:01 pm, el nou llibre dels alumnes de 4t d’ESO s’ha dut a terme dins del  projecte RCS, que va començar l’any passat amb un altre llibre titulat Invisible, amb el qual té un eix en comú: la violència de gènere i l’aparença. Aquest any, el tema principal va relacionat amb les malalties mentals i els trastorns que l’envolten.

Amb la col·laboració del laboratori de lletres i el programa RCS, el llibre s’ha pogut realitzar en un temps de dos mesos. Ha estat també prolongat gràcies a la Teresa Sagrera, la qual va començar a escriure quan tenia catorze anys amb un diari personal i ha aportat idees i consells als alumnes. 

El llibre l’han intentat envoltar de temes tabú per aconseguir que el públic s’hi pugui interessar i també hi pugui connectar. El que van fer va ser triar un trastorn, seguidament cada persona de la parella o del grup va escriure un text on ells expressaven el que sentien en pensar en aquell trastorn o malaltia i, seguidament, en van buscar informació per poder ajudar la gent que la pateix. Hi ha una trama amb un personatge secundari que apareix en tots els capítols.

La Noa Puigferrer és la responsable de la portada encara que no es van quedar amb la seva primera idea, per poder realitzar-la, finalment, van aportar tots diverses idees i així poder col·laborar tots com a bon grup.

Ells mateixos afirmen que serà una experiència inoblidable i que la portaran amb molt d’amor per sempre, ja que ho van fer per voluntat pròpia i van poder expressar tots els seus sentiments i els van poder expressar lliurement. El preu del llibre és de 10 euros i, amb el que guanyin, ho destinaran pel viatge de fi de curs.


Últimes notícies

-Contingut patrocinat -