7 desembre 2023
spot_img
7 desembre 2023

Els habitatges més íntims de l’educació

Carla Rosado, Adrian Guerrero, Abraham Jimenez

Aquest reportatge fotogràfic l’hem fet amb la finalitat de mostrar com es veuen i com són els departaments de l’Institut Euclides, els llocs on s’administra i es guarda el temari de diferents assignatures. També són els indrets on els professors aprofiten per descansar o treballar, ja que són habitatges amb força silenci i pau.

Però, com que són llocs reservats pels docents, els alumnes no hi podem entrar i per tant, no podem percebre l’ambient que s’hi respira. Així doncs, els hem fotografiat per mostrar la realitat dels departaments del centre, com estan organitzats i què hi podem trobar.

A continuació, podem veure que, en general, tots els departaments contenen moltes carpetes plenes de fulls sobre els temaris, els exercicis, els exàmens… També hi ha moltes caixes amb arxius i, la majoria d’ells, tenen una pissarra.

Tots tenen taules molt llargues i moltes cadires. A més, a alguns d’ells, hi ha un ordinador perquè puguin treballar millor i de manera més completa. Però, tot i això, el que més destaca de tots és que estan personalitzats segons l’àmbit al qual pertanyen, és a dir, que només mirant les fotografies i les decoracions que hi tenen, es pot intuir a quina modalitat pertanyen.

Departament de llengües
Departament d’expressió i dibuix
Departament de matemàtiques
Departament d’humanitats
Departament de ciències
Departament d’orientació
Departament de tecnologia
Departament de llengües estrangeres

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -