25 febrer 2024
spot_img
25 febrer 2024

Un estiu per aprendre japonès o coreà

Els campaments per a joves al Japó o Corea et permeten descobrir aquests països asiàtics i aprendre’n els idiomes

Per Judith Vives

T’imagines poder llegir els teus còmics manga favorits en japonès, o entendre i cantar les cançons dels grups més populars de pop coreà? No és pas cap idea forassenyada, de fet, és més fàcil del que et penses.

El manga, l’anime o el K-pop han posat el Japó i Corea més de moda que mai. De fet, cada cop més joves volen aprendre japonès i coreà i acostar-se a aquestes cultures orientals per conèixer-les més a fons.

Per aconseguir-ho, la millor opció són els campaments d’estiu especialitzats, com els que ofereixen a ESL-Idiomas en el extranjero. Amb una llarga experiència organitzant cursos d’idiomes per a joves, ESL ha afegit a les seves propostes formatives uns programes per a estudiants de 13 a 17 anys a Kobe (Japó) i Seül (Corea del Sud).

 

Dues ciutats fascinants

La ciutat de Kobe, situada a una hora i mitja de Kyoto i a 45 minuts d’Osaka, és una ciutat dinàmica, on podràs conèixer com és de debò l’estil de vida nipó. Coneixeràs el barri de Kitano, el port i el museu d’art de Hyōgo.

També podràs aprofitar l’avinentesa per visitar el famós castell d’Osaka, els meravellosos temples de Kyoto, i conèixer elements tradicionals de la cultura japonesa, com els salons de te o els quimonos.

La cultura japonesa s’ha posat de moda entre els joves. (ESL Idiomas)

Si t’agrada Corea, estàs de sort. El campament d’estiu té lloc a la capital de Corea, Seül, una ciutat sorprenent. El programa inclou un tour per Gangnam, el barri que es va fer famós pel Gangnam Style i on està situada l’escola. També tindràs ocasió de fer coreografies al ritme del K-Pop, tastar la gastronomia coreana i fer un creuer pel riu Hangang. Tot això mentre aprens a expressar-te en aquest idioma.

 

Conèixer la cultura i practicar l’idioma

Els programes de Corea i el Japó es fan a l’estiu i poden durar d’una a quatre setmanes. Tu tries! Són una ocasió única per viatjar a aquests països de l’Àsia oriental i submergir-se en la seva cultura. Però el millor és que podràs aprendre a defensar-te amb l’idioma, aprendre a escriure amb els característics pictogrames japonesos o coreans i descobrir una societat fascinant.

No pateixis si no tens coneixements de l’idioma. El programa ofereix classes per a tots els nivells. Si ja saps una mica de japonès o coreà, podràs perfeccionar-los en situacions reals gràcies a la immersió. Si comences de zero, podràs anar posant a prova el que aprenguis cada dia quan surtis de classe.

En aquests campaments, els joves s’allotgen a cases de famílies locals, per la qual cosa tindràs moltes oportunitats de practicar i resoldre dubtes sobre les paraules i expressions.

D’altra banda, els grups són internacionals, per la qual cosa et trobaràs amb companys de classe de països tan diversos com Suïssa, Alemanya, Taiwan, França, Rússia o Tailàndia, entre d’altres. I aquest és un altre dels avantatges d’aquest programa, ja que alhora que aprens japonès o coreà, també podràs aprofitar l’avinentesa per posar a prova el teu nivell d’anglès.

Als campaments d’estiu, els alumnes reben 15 hores de classe setmanals, i la resta del temps es dedica a les activitats i excursions, en què estaràs acompanyat pels monitors de l’escola.

No t’ho rumiïs més, Corea i el Japó t’esperen. Consulta-ho ja amb ESL-Idiomas en el extranjero!

Informació elaborada en col·laboració amb ESL-Idiomas en el extranjero

Informa’t de tot a Junior Report Castellano | Català English

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -