10 juny 2023
spot_img
10 juny 2023
spot_img

Exàmens oficials d’anglès amb segell de qualitat

Un títol oficial d’anglès pot obrir-te moltes portes, sobretot si són exàmens realitzats per entitats de prestigi

Per Judith Vives

En el món globalitzat d’avui, en què tot el dia estem a internet, connectem amb gent de diferents països i podem viatjar a tot arreu, ja no val només amb xampurrejar unes paraules en altres idiomes. Cal dominar l’anglès.

Però no només això. Hi ha un munt de situacions en les que haurem de demostrar els nostres coneixements en aquesta llengua. No val amb dir que tenim un “nivell mitjà” o “nivell usuari”: necessitarem acreditar-ho amb algun certificat.

Si fas un curs d’anglès, el centre o l’acadèmia que l’imparteix segurament et donaran un títol o una certificació. No obstant això, depenent del que vulguis fer en el futur, tampoc serà suficient.

Per aconseguir el títol de Grau, fer un Erasmus, accedir a un màster o estudiar a l’estranger, hauràs d’acreditar el teu nivell d’anglès amb un títol oficial.

Hi ha diferents títols oficials d’anglès que equivalen als nivells definits pel Marc Comú Europeu de Referència de les llengües. En funció dels teus interessos, et convindrà un tipus de certificació o una altra.

Exàmens de Trinity College London

A Trinity College London poden assessorar-te sobre el tipus d’examen i certificat que necessites. Els seus exàmens d’anglès ISE i GESE acaben de revalidar el segell ALTE-Q, un certificat de qualitat que els confirma com a màxims especialistes en aquesta matèria.

El segell ALTE-Q avalua un conjunt de 17 factors que determinen la qualitat d’aquests exàmens, com ara la forma en què es confeccionen, com es puntuen i qualifiquen o com es comunica la nota als participants.

ALTE reuneix les principals institucions dedicades a la certificació d’idiomes, que col·laboren per promoure una avaluació equànime i precisa de la competència lingüística a Europa i altres continents.

Trinity College London va aconseguir per primera vegada el distintiu ALTE-Q en 2012, i aquest any el seu segell de qualitat ha estat revalidat fins a l’any 2024.

Gràcies a aquesta sèrie d’estàndards, empreses, institucions educatives i administracions poden confiar en la professionalitat dels membres ALTE-Q per avaluar el nivell d’anglès dels candidats.

Ja ho saps, quan hagis de preparar-te per treure’t un certificat oficial d’anglès, consulta amb Trinity College London.

Informa’t de tot a Junior Report Castellano | Catalán Inglés

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -