21 febrer 2024
spot_img
21 febrer 2024

Volar és possible gràcies al túnel de vent de Windoor

Imagineu que és el vostre aniversari i que esteu a punt de bufar les espelmes. Heu de demanar un desig. En què penseu? Ens atrevim a dir que volar no entra dins dels vostres plans perquè, suposem, creieu que és impossible…

Doncs bé, volar és un somni fet realitat gràcies a Windoor. L’any 2012 van obrir un túnel de vent a Empuriabrava, a Girona. I a finals del 2019 han obert un altre espai a Cornellà, a Barcelona.

Windoor Barcelona

Volar en un entorn totalment segur en un túnel de 14 metres d’altura

Es tracta d’un túnel de vent de 14 metres d’altura. Les instal·lacions tenen 1.900 m² i des de Windoor garanteixen un vol totalment segur. La velocitat del vol varia en funció de l’experiència del volador i se situa entre els 150 km/h necessaris perquè un nen voli o els 290 km/h per a un volador expert.

Qui pot volar?

Tothom d’entre 4 i 99 anys pot volar, amb l’excepció de dones embarassades o persones amb alguna contractura al cos. Abans del vol, es fa una classe preparatòria per saber quina és la posició corporal adequada. Una persona experta instrueix el vol en tot moment i està dins del túnel.

Fitxa tècnica

Què Fer l’impossible: volar
Quan? Sempre 
On? Estadi Cornellà-El Prat. Porta 33
Quant? Des de 49€. Preu a consultar.
Com? Tothom d’entre 4 i 99 anys pot volar, amb l’excepció de dones embarassades o persones amb alguna contractura al cos

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -