14 juny 2024
spot_img
14 juny 2024

Fes de la teva passió la teva professió

Les carreres de disseny ajuden a desenvolupar la creativitat que tots portem dins i ens asseguren un sòlid futur professional

Per Judith Vives

Si estàs acabant el batxillerat, ha arribat el moment de pensar en el teu futur professional i decidir què estudiaràs quan surtis de l’institut.

Per prendre aquesta decisió cal tenir en compte diferents factors. Sens dubte, un dels més importants és el de la vocació: quan valoris les opcions de futur, pregunta’t si tens un interès professional al qual vulguis donar resposta.

La vocació professional apareix quan som molt joves. Fins i tot de petits podem mostrar una predisposició a certes activitats que en el futur poden convertir-se en la nostra professió: algunes persones mostren inclinació per les ciències, pel servei i cura de les persones, per la música o per les activitats artístiques o creatives.

 

Descobrir la nostra vocació

No obstant això, la vocació no sempre aflora tan aviat. En alguns casos haurem de fer un exercici de reflexió per descobrir què ens motiva i a què ens volem dedicar.

Potser tenim interès pel disseny però pensem que ens falta creativitat i talent per dedicar-nos a aquest tipus d’ocupació. La veritat és que la creativitat no és un do: es tracta d’una aptitud que es pot desenvolupar amb treball i constància.

https://www.instagram.com/p/BtjHKGJhirh/?utm_source=ig_web_copy_link

En aquest sentit, les carreres de disseny com les que pots fer a LCI Barcelona poden ajudar-te a treure a la llum la teva faceta més creativa. Aquest centre especialitzat ofereix formació en disseny de moda, producte, interiors i gràfic.

En aquests quatre àmbits, la creativitat es desenvolupa juntament amb altres aspectes igual d’importants com la innovació, la sostenibilitat o l’estudi de l’experiència d’usuari.

Si la teva vocació passa pel disseny i la creativitat, no t’ho pensis més. Entra a LCI Barcelona i descobreix la seva oferta de graus i màsters.

 Informa’t de tot a Junior Report Castellano | Catalán Inglés

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -