24 abril 2024
spot_img
24 abril 2024

Gala RED 2022: Totes les nominacions de la xarxa de revistes escolars digitals

El dimarts 21 de juny se celebra la Gala RED 2022, una cerimònia que reconeix la feina dels més de 5.000 redactors i redactores que participen del projecte Revista Escolar Digital (RED)

El proper dimarts 21 de juny a les 12:00h s’emetrà la Gala RED 2022, un esdeveniment que pretén premiar i reconèixer l’esforç i la feina que els més de 5.000 redactors i redactores del projecte Revista Escolar Digital (RED) han fet al llarg d’aquest curs 2021-2022.

A través de deu categories diferents de premis, el jurat del projecte RED reconeix els continguts que s’han fet durant aquest curs escolar, repassant notícies, articles d’opinió, entrevistes i reportatges en diferents formats, tant escrit, com podcast i vídeo.

El resultat ha estat cinc nominacions per a cada categoria, i més de 50 continguts periodístics destacats per la seva preparació, esforç i qualitat. El dia de l’emissió de la gala, els centres educatius seran coneixedors dels guanyadors i guanyadores.

Els premis compten amb el suport de diferents entitats com l’Institut d’Educació Física de Catalunya (INEFC), el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), Cáritas, LCI Barcelona, Acer for Education, Blanquerna-FCRI, ITA Salud Mental, la Fundació Mies Van Der Rohe, EPSON, Microfusa i La Vanguardia. La llista dels continguts i revistes nominades ha acabat reconeixent més de 50 centres educatius de Catalunya, Andalusia, la Comunitat Valenciana, les Illes Balears, Múrcia, Madrid, el País Basc, Andorra i Bolívia.

Premi RED INEFC al millor contingut d’entorn

Premi RED COAC a la millor entrevista

Premi RED CÁRITAS a la millor entrevista a alcalde o alcaldessa

  • Sant Cugat (L’Angeleta Report, PLAFA Report i Arnau Report)
  • Lleida (Dada Report, Epis Report i Cole Bole Report)
  • Sant Pere de Ribes (Institut Montgròs Report)
  • Maó (IES Pasqual Calbó Report)
  • Barcelona (Lestonnac BCN Report, Escola Projecte, Quatre Cantons Report, Escola Solc Report, Fluvià Report, Teresa Pàmies Report, Nostra Senyora Report, Som Cor Report, FEDAC Sant Andreu Report, FEDAC Horta Report y L’Alzina Report).

Premi RED LCI millor contingut d’espai creatiu

Premi RED ACER al millor contingut en llengua estrangera

Premi RED BLANQUERNA al millor contingut d’opinió

Premi RED ITA SALUD MENTAL al millor tàndem o relat en xarxa

Premi RED FUNDACIÓ MIES VAN DER ROHE al millor JR GO

Premi RED EPSON al millor contingut audiovisual

Premi RED MICROFUSA al millor pódcast

Premi RED LA VANGUARDIA al millor reportatge

Finalment, s’ha volgut fer una menció distintiva a les revistes que han demostrat tenir especial cura a l’hora de treballar en equip i a l’hora seguir el pla de treball proposat per l’equip de periodistes de Junior Report. A més, també s’ha valorat la implicació del docent i de tota comunitat educativa del centre.

El projecte Revista Escolar Digital (RED) és una xarxa de diaris dirigits i editats per alumnes de primària, secundària i batxillerat. Informa’t sobre el projecte aquí.

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -