Hi ha vida més enllà de l’anglès

Aprofita l'estiu per aprendre nous idiomes i fer nous amics. (ESL idiomes)

Els campaments d’estiu per aprendre altres idiomes com el francès o l’alemany són tendència

Per Judith Vives

S’apropa el final del curs i les vacances. Entre les activitats que podem fer aquest estiu no hi falten els cursos d’idiomes… i no només d’anglès!

Has pensant en apuntar-te a classes de francès o alemany? Potser aquesta proposta et sorprèn perquè, en el món actual, l’anglès és un idioma essencial per anar a qualsevol lloc.

No obstant això, el francès o l’alemany són idiomes molt potents a Europa, que poden proporcionar opcions inesperades i obrir-te noves oportunitats en un futur.

Llavors, per què no aprofitar les vacances per aprendre francès o alemany? I, ja de pas, aprofitar per conèixer la cultura germànica o els costums francesos i viure una experiència molt enriquidora. Si et preguntes com fer-ho, els campaments d’idiomes són la resposta.

Aprèn i passa-t’ho d’allò més bé

Als campaments d’estiu d’ESL Idiomes, els nois i noies poden submergir-se de ple en l’idioma a través de classes divertides i dinàmiques.

A més de les classes, el programa dels campaments inclou activitats lúdiques a parcs aquàtics o excursions a la platja, on podràs posar en pràctica els teus coneixements de l’idioma i conèixer una mica més el país.

Als campaments d’idiomes podràs compartir experiències i aprenentatges amb altres estudiants de la teva edat i aprendre gairebé sense adonar-te’n.

Aprendre un altre idioma es converteix en una aventura quan ho fem en un país estranger. (ESL Idiomes)

ESL Idiomes ofereix campaments de francès a Montreux i Leysin, a Suïssa, així com a París, Biarritz, Niça i Antibes a França. També organitzen campaments d’alemany a Alemanya i altres països de parla alemanya com Àustria.

Els cursos estan pensats per a joves de 8 a 17 anys i ofereixen classes adaptades al nivell de cada alumne.

Informa’t de tot a Junior Report Castellà | Català | English

COMPARTIR
Article anteriorQue la Força t’acompanyi
Article següentQui fa els videojocs?

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here