18 maig 2024
spot_img
18 maig 2024

Hüzün, un Treball de Recerca literari

Una de les estudiants de 2n de Batxillerat Científic a l’Escola Pia Santa Anna de Mataró ha decidit fer el Treball de Recerca (TR) sobre literatura.

Ella explica que va prendre aquesta decisió perquè “si et passes 7 mesos fent un treball, havia de ser alguna cosa que m’agradés molt, i el que a mi m’agrada és llegir i escriure”.

Hüzün, el sentiment de la nostalgia

El seu TR consistia en el procés de creació d’un llibre fins a aconseguir publicar-lo, ja que volia conèixer com se senten els escriptors durant tot aquest camí. La seva tutora del treball, Paola Abellán, va ser qui va fer el seguiment del TR.

El llibre Hüzün recopila un total de quatre històries de dones anònimes però reals que, per diferents motius, van haver de reinventar les seves vides partint de zero.

Al principi va editar 50 còpies pensant que només el compraria la gent més propera, però no s’esperava que hi hagués tants lectors interessats a comprar-lo.

Ara ja té encarregada una segona edició per aquest llibre altament recomanable!

Article redactat per estudiants d’ESO i redactors del projecte Revista Escolar Digital (RED). RED és una xarxa de diaris dirigits i editats per alumnes

Junior Report impulsa una xarxa de Revistes Escolars Digitals gestionades per alumnes de secundària. Informa’t sobre el projecte aquí.

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -