10 juny 2023
spot_img
10 juny 2023
spot_img

Junior Report, al Saló de l’Ensenyament

L’equip de Junior Report presentarà els seus projectes en un estand a la fira educativa més important de Catalunya

La 30a edició del Saló de l’Ensenyament, la fira educativa més important de Catalunya, se celebrarà del 20 al 24 de març i Junior Report hi participarà amb un estand per donar-hi a conèixer els seus projectes.

A més a més d’assessorar-se sobre carreres professionals i d’aconseguir informació sobre les últimes novetats en oferta educativa, els visitants del Saló podran conèixer més a fons el diari digital Junior Report, els tallers ‘Actualitat a l’aula’ i el projecte Revista Escolar Digital (RED).

A punt de complir el seu segon aniversari, Junior Report manté el seu objectiu de convertir-se en el diari de referència per als joves, apostant per la cobertura setmanal de temes d’actualitat global.

En aquest sentit, cada tema s’explica des de diferents punts de vista, analitzant els protagonistes, les claus informatives i el context.

https://www.instagram.com/p/Bu_g_stAEES/

D’altra banda, els tallers ‘Actualitat a l’aula’ segueixen el seu recorregut per diferents instituts de Catalunya per explicar com funcionen els mitjans de comunicació, ensenyar els estudiants a detectar fake news i fomentar la lectura crítica de diaris.

Aquest any, l’equip de Junior Report durà a terme més de 60 tallers de periodisme en una trentena de centres catalans.

Un total de 9 instituts i prop de 300 estudiants de secundària formen part de Revista Escolar Digital (RED), el projecte més nou de Junior Report.

Convertits en corresponsals, la iniciativa RED permet als alumnes produir, editar i redactar el seu propi diari digital per explicar la realitat de la seva comunitat educativa.

 

30 anys orientant els estudiants

Milers d’estudiants, docents i professionals del món de l’educació visiten cada any el Saló de l’Ensenyament per conèixer les últimes novetats en oferta formativa, a més d’oferir serveis d’assessorament i orientació professional.

En la passada edició, prop de 100.000 persones van visitar el Saló, que aquest any compta amb més de 250 expositors especialitzats en estudis superiors, universitats i FP, entre altres sectors educatius.

Si t’interessa el que passa al món, vols saber com funcionen els mitjans de comunicació i vols fer sentir la teva pròpia veu, t’esperem a l’estand de Junior Report, el diari dels joves lectors!

https://www.instagram.com/p/BvCnAi7FWc0/

Informa’t de tot a Junior Report | Castellano | Català | English

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -