14 juliol 2024
spot_img
14 juliol 2024

LCI Barcelona i Junior Report renoven l’acord per promoure el disseny entre els joves

L’escola de disseny de Barcelona reforça la col·laboració amb el diari per a joves

L’escola de disseny LCI Barcelona renova un any més el seu acord de col·laboració amb Junior Report, i es consolida així com a partner del diari de joves lectors. La col·laboració té l’objectiu de fomentar la creació i difusió de recursos i materials sobre disseny en tots els seus vessants: disseny de moda, gràfic, interiors, videojocs i producte.

Fruit d’aquest conveni, els equips de LCI Barcelona i del diari redactaran una sèrie d’articles informatius i divulgatius, que orientaran els joves redactors en l’àmbit del disseny, així com en la fotografia, el management i la innovació. En aquests articles es posarà èmfasi, entre d’altres qüestions, en l’ús de materials i tècniques sostenibles, un dels valors que fomenta l’escola entre l’alumnat.

El director de Junior Report, Francesc Castanyer, ha celebrat la renovació d’aquest acord mque té com a principal objectiu que els estudiants tinguin accés a materials contextualitzats, rigorosos i pràctics per informar-se sobre l’àmbit del disseny, debatre i opinar. “Per fer-ho, és essencial col·laborar amb institucions com LCI Barcelona, una escola de referència”, ha assegurat.

Elisa Pont i Francesc Castanyer, de Junior Report, amb Sílvia Viudas, directora general de LCI Barcelona.

Per la seva part, la directora general de LCI Barcelona, Sílvia Viudas, també ha valorat molt positivament la col·laboració amb Junior Report. Aquest acord servirà per enfortir els vincles amb els instituts d’ensenyament mitjà i permetrà a l’escola de disseny aportar els seus coneixements a tots aquells estudiants de secundària i batxillerat interessats en el disseny, l’animació o la fotografia.

LCI Barcelona és una institució pionera en la formació de disseny, entès com una eina per millorar i buscar solucions per a les persones, la societat i l’empresa. El centre ofereix Títols Superiors Oficials, Diplomes Universitaris, Màsters, Postgraus i formacions amb professionals en actiu.

Nova secció: ‘Orientació acadèmica’

Com a novetat del nou acord, està previst iniciar una nova secció a Junior Report sobre orientació acadèmica i noves formacions. En aquest apartat es publicaran articles sobre les noves tendències en formació i consells per orientar els estudiants a l’hora de triar els estudis.

En el marc del projecte Revista Escolar Digital (RED), la xarxa de diaris escolars creada per Junior Report, l’acord també preveu organitzar visites a les instal·lacions de LCI Barcelona, que aviat estrenarà una nova seu al districte 22@ de la capital catalana. L’objectiu és que els joves reporters coneguin en primera persona com funciona el centre i quin tipus d’estudis poden desenvolupar-hi.

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -