1 febrer 2023
spot_img
1 febrer 2023
spot_img

LCI Barcelona s’uneix a Junior Report com a ‘partner’ de disseny

LCI Barcelona, Escola Superior Oficial de Disseny, promou entre els seus estudiants la millora de la sostenibilitat a través del disseny

L’escola de disseny LCI Barcelona s’uneix al projecte Revista Escolar Digital (RED) i als tallers de periodisme ‘L’actualitat a l’aula’, ambdós impulsats pel diari Junior Report. D’aquesta manera, LCI Barcelona es converteix en partner de disseny del programa informatiu per a joves.

Fruit d’aquest acord de col·laboració, LCI Barcelona protagonitzarà un cicle d’articles que orientarà als joves redactors en el disseny de productes, gràfic i d’interiors, així com en el disseny de moda, el management i la innovació.

Des de LCI aposten per fomentar el treball col·laboratiu entre els seus estudiants, un objectiu que també comparteix Blue Globe Media, empresa editora del diari per a joves Junior Report I impulsora del projecte Aula.

“L’acord de col·laboració de Junior Report amb LCI Barcelona és fruit d’uns objectius compartits: divulgar el món del disseny entre els més joves, obrir portes per desenvolupar l’esperit crític dels estudiants i a més fer-ho amb rigor i qualitat”, explica Sílvia Viudas Bernabeu, responsable de LCI Barcelona.

 

Samarretes amb missatge

Fruit d’aquest acord de col·laboració, els redactors junior del projecte Revista Escolar Digital (RED) podran assistir a una classe de disseny o participar en la creació de “Samarretes amb missatge” juntament amb estudiants de LCI, entre altres activitats.

 

“L’acord amb LCI ens ofereix l’oportunitat de crear equips de disseny formats per joves universitaris i alumnes de secundària amb l’objectiu comú de treballar els grans reptes d’actualitat com la lluita pel canvi climàtic”, comenta Francesc Castanyer, director de Junior Report.

D’aquesta mateixa manera, LCI Barcelona obrirà les portes del seu campus perquè els redactors RD puguin visitar les instal·lacions i conèixer de primera mà als professors de disseny amb què compta el centre.

Junior Report promou el pensament crític dels estudiants. Fes-te soci i dona suport al projecte!

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -