3 desembre 2023
spot_img
3 desembre 2023

LCI Barcelona i Junior Report posen en marxa una nova secció d’orientació acadèmica

La secció compta amb el suport de DEP Institut, organització amb una llarga experiència en l’orientació acadèmica i professional

Junior Report i l’escola de disseny LCI Barcelona han arribat a un acord per posar en marxa una nova secció informativa sobre orientació acadèmica per a estudiants. El nou espai informatiu s’estrenarà coincidint amb la celebració del Saló de l’Ensenyament. Titulat ‘Orientació acadèmica i noves professions’, aquest espai formarà part de Junior Report, el diari digital per a joves lectors.

En aquesta nova secció, que es desenvoluparà en col·laboració amb LCI Barcelona, s’hi publicaran articles sobre les noves tendències formatives i consells per orientar els estudiants a l’hora de triar els estudis. En un món laboral cada cop més competitiu i canviant, és essencial conèixer les noves propostes formatives i acompanyar els joves perquè identifiquin les seves habilitats i triïn el camí que encaixi millor amb ells. Els continguts que oferirà aquesta nova secció s’enfoquen a aquest objectiu.

La secció compta també amb la col·laboració de DEP Institut, organització especialitzada en recerca sociològica, consultoria i serveis relacionats amb l’obtenció, la gestió i la difusió d’informació. Aquesta institució està especialitzada en orientació acadèmica i professional, per la qual cosa aportaran la seva experiència als continguts que es publicaran a la nova secció.

“Apostem per una informació que sigui alhora pràctica i didàctica, que pugui servir de guia i orientació a qualsevol jove que busca oportunitats per continuar formant-se i que vol conèixer les noves sortides professionals que apareixen al mercat”, explica Francesc Castanyer, director de Junior report. Castanyer destaca també el paper de LCI Barcelona i DEP Institut, “dues institucions amb molta experiència que aportaran fiabilitat i rigor a la secció”.

Per la seva banda, els responsables d‘LCI Barcelona valoren molt positivament que es llanci aquesta nova secció per “ajudar els joves en un moment de les seves vides en què les decisions que prenguin marcaran profundament el seu futur”.

Divulgar el disseny entre els més joves

La creació de la secció d’orientació acadèmica forma part de l’acord de col·laboració que Junior Report manté amb LCI Barcelona. Aquesta col·laboració té com a objectiu fomentar la creació i difusió de recursos i materials sobre disseny en tots els seus vessants: disseny de moda, gràfic, interiors, videojocs i producte.

LCI Barcelona és una institució pionera en la formació de disseny, entès com una eina per millorar i cercar solucions per a les persones, la societat i l’empresa. El centre ofereix Graus Oficials, Màsters, Postgraus i Formació Contínua amb docents que són professionals en actiu.

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -