30 novembre 2022
spot_img
30 novembre 2022
spot_img

L’esport com a estil de vida

El Màster Professional en Futbol et permetrà ampliar els teus coneixements sobre aquest esport i aplicar-los en el futur

Per Elisabet Claus

L’estiu està arribant a la seva fi, però la nova temporada futbolística està de tornada. Cada cap de setmana podem tornar a gaudir dels partits després de deixar l’experiència del Mundial de Rússia enrere.

Si t’apassiona el món del futbol, hi ha un màster ideal per satisfer les teves aspiracions des de la banqueta.

T’agradaria aprendre sobre la visió sistèmica del joc? El Barça Innovation Hub i INEFC, amb el suport de la Federació Catalana de Futbol, ofereixen una nova edició del Màster Professional per a Entrenadors de Futbol.

‘El rondo’ és un dels principals exercicis als entrenaments i serveix per a millorar les connexions entre els jugadors. (Àlex Garcia)

El màster ofereix la formació necessària per entendre un sistema basat en el desenvolupament constant del joc col·lectiu i així poder aplicar-ho en un entrenament de futbol.

Què és la visió sistèmica del joc?

La visió sistèmica del joc té com a objectiu principal establir connexions entre els jugadors de l’equip. Per aconseguir aquesta relació, l’entrenador necessita una forma de comportament tàctic capaç de dirigir entre el sistema de joc i els jugadors.

La clau de l’entrenament és basar-ho en exercicis que simulin el joc real, donant importància al model tàctic. D’aquesta manera, es fomenta el joc combinatiu i s’adapta la preparació física per al partit.

Si estàs buscant altres opcions, INEFC ofereix diferents màsters i postgraus relacionats amb el món de l’esport, organitzats en col·laboració amb la Universitat de Barcelona, la Universitat de Lleida i altres universitats.

Amb el Màster en Rendiment Esportiu descobriràs els aspectes més innovadors de la preparació física i les últimes tecnologies aplicades. Una altra proposta interessant és el Màster en Activitat Física i Salut (MAFiS), perfecte per a aquells que vulguin formar-se en aquest camp, ja sigui amb orientació professional o científica.

El Màster en Rendiment Esportiu recorre els aspectes més innovadors sobre la preparació física i les noves tecnologies. (Getty)

Si t’interessen altres àrees relacionades amb l’esport, INEFC també ofereix el Màster en Director Esportiu, Màster en Gestió Esportiva i Màster en Dret Esportiu. En col·laboració amb la Universitat de Lleida, també podràs cursar el Màster més internacional, l’International Sports Law Master.

Finalment, ciència i esport van agafats de la mà, per això el Màster en Nutrició en l’Activitat Física i l’esport i el Màster en Psicologia de l’Esport i de l’Activitat Física et permetran treballar al món de l’esport des d’una altra perspectiva.

Si vols dedicar-te al món de l’esport, informa’t sobre l’oferta acadèmica d’INEFC.

Informa’t de tot a Junior Report | Castellano | Català | English

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -