1 febrer 2023
spot_img
1 febrer 2023
spot_img

Marca’t un golàs amb l’anglès

Practica idiomes mentre jugues a futbol o bàsquet i aconsegueix millors resultats

Per Judith Vives

S’acosta final de curs i potser ja estàs pensant en què faràs durant l’estiu. Segurament aprendre anglès és una de les primera opcions, però també t’agradaria participar en un campus esportiu i dedicar les vacances a jugar amb els teus amics.

I si les dues opcions fossin possibles? Combinar l’anglès amb els esports no només és una opció divertida, sinó que a més és súper recomanable: els estudis demostren que fer exercici ajuda en els processos d’aprenentatge, especialment quan es tracta d’aprendre idiomes.

Quan fem exercici alliberem endorfines, la substància química responsable de l’eufòria que ens agafa al gimnàs, quan correm o quan juguem un partit.

Però no només això: practicar esport pot millorar el funcionament del nostre cervell, augmentar la nostra capacitat de memoritzar i ajudar a concentrar-nos.

Així doncs, si vols rendir més el millor és combinar els idiomes amb exercici físic: nedar a la piscina, córrer, saltar, escalar … totes aquestes activitats t’ajudaran a millorar el teu rendiment.

Practicar idiomes com un futbolista

Ara imagina’t que no només fas esport, sinó que pots aprendre anglès mentre jugues a futbol o al bàsquet.

Sobre el terreny de joc, mentre corres pel camp o saltes per la pista, pots fer esport i al mateix temps practicar l’idioma en una situació real. Què millor per aprendre anglès que fer-ho mentre discuteixes les millors tàctiques amb l’entrenador?

I si vols combinar el teu curs d’anglès amb un campus esportiu, per què no fer-ho en un lloc realment emblemàtic? Per exemple a Manchester, al mateix campus on entrena el Manchester City.

Descobreix els campaments Idiomes + de ESL Idiomes i passa-t’ho d’allò més bé aprenent anglès mentre jugues a bàsquet o futbol.

Informa’t de tot a Junior Report Castellà | Català | English

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -