3 desembre 2023
spot_img
3 desembre 2023

Els milionaris entren en joc

Bill Gates, Mark Zuckerberg o els germans Koch s’han posicionat a favor i en contra del canvi climàtic

Protegir el medi ambient pot ser molt car, però també una oportunitat de negoci. Cada vegada més marques i empreses es preocupen per oferir una imatge eco-friendly , tot i que d’altres prefereixen mantenir els seus negocis al marge.

Bill Gates i Mark Zuckerberg

FUNDADORS DE MICROSOFT I FACEBOOK

Gates i Zuckerberg són dues de les persones més riques del planeta i han decidit donar part de la seva multimilionària fortuna a causes medioambientals que serviran per pal·liar els efectes del canvi climàtic: invertir en la investigació de tecnologies no contaminants i fomentar l’ús de les energies renovables.

Al costat d’altres magnats, han creat la Breakthrough Energy Coalition per promoure projectes i iniciatives respectuoses amb el medi ambient.

Mark Zuckerberg (esquerre) i Bill Gates (dreta) (LVE / Bloomberg / EFE / LVE / Bloomberg / EFE)

Charles i David Koch

PROPIETARIS D’INDÚSTRIES KOCH

Les Indústries Koch són un conglomerat d’empreses que es dediquen principalment a la refinació de petroli. És una de les companyies més riques del món. Durant molts anys, Indústries Koch i altres empreses petrolieres com Exxon han finançat organitzacions i estudis per demostrar que el canvi climàtic no és tan perjudicial com alerten els científics.

Junior Report promou el pensament crític dels estudiants. Fes-te soci i dona suport al projecte!

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -