13 juny 2024
spot_img
13 juny 2024

Neix la revista Olivar Gran Report

Aquest any, l’institut Olivar Gran ha iniciat un nou projecte de la mà de Junior Report: la Revista Escolar Digital (RED)

Olivar Gran Report és una revista digital en la qual es tracten diversos temes relacionats amb l’institut i el món actual. En formen part alguns alumnes de secundària, que són els redactors i redactores de tots els continguts que es publiquin. 

Cadascun d’ells, a més a més, té un càrrec específic dintre de la redacció: el director, els sotsdirector, el fotògraf, el corrector ortogràfic, l’encarregat de les xarxes socials, el responsable de maquetació i el documentalista.

Aquest projecte es duu a terme sota la supervisió d’un periodista professional, l’Emili Casellas Ràfols, que assessora, revisa i publica tots els articles que apareixen a la revista.

Amb la revista es farà un treball intensiu i exhaustiu del llenguatge i dels gèneres periodístics. A més es potenciarà l’esperit crític dels alumnes i el gust per conèixer i donar a conèixer l’entorn més proper. També s’informarà dels esdeveniments que creïn interès entre els alumnes.

Els primers articles publicats parlen de temes relacionats amb l’Olivar Gran: entrevista al director, professorat nouvingut, professorat que es jubila, innovacions curriculars, procedència de l’alumnat de primer d’ESO, gestió de l’Olibar…

Tota la redacció de la revista us convida a llegir-la i a gaudir-la!

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -