16 abril 2024
spot_img
16 abril 2024

Les noies també tenen el seu Mundial  

França acollirà al 2019 la Copa Mundial Femenina, la competició de futbol femení més important del món

A partir del 14 de juny, amants del futbol de tot el planeta estaran pendents del Mundial de Futbol de Rússia 2018. Els millors jugadors de cada país es donaran cita en aquesta competició, en la qual participen les millors seleccions del món .

Però aquesta no és l’única ocasió en què pots gaudir de les millors seleccions i futbolistes mundials. Existeix una competició del mateix nivell en la qual les protagonistes són les jugadores de futbol: la propera edició de la Copa Mundial Femenina de la FIFA se celebrarà a França l’any que ve.

El primer Mundial de Futbol Femení es va disputar al 1991 i té lloc cada quatre anys en un país diferent. Es tracta de la competició femenina d’un únic esport més important del món.

Preparades per a França 2019

La Copa Mundial Femenina de França 2019 se celebrarà del 7 de juny al 7 de juliol. En aquesta competició participaran 24 seleccions, inclosa França, que es classifica de manera automàtica per ser el país amfitrió.

En les proves classificatòries de la FIFA participen prop de 130 seleccions, una xifra que s’ha triplicat des de les 45 que van participar al 1991. El nombre de partits de classificació també ha augmentat, passant dels 110 de 1991 als gairebé 400 que es juguen actualment.

Igual que al Mundial masculí, el campionat femení consta de dues fases: la fase de grups i la fase que va de vuitens fins a la final.

En la primera fase, es formen sis grups de quatre seleccions cadascun. Totes les seleccions s’enfronten entre si i els dos equips millor classificats de cada grup passen a la següent ronda.

La segona ronda inclou totes les fases des de vuitens fins a la final, que es jugarà al Stade des Lumières de Lió.

Promeses del futbol femení

Als partits de classificació que ja s’estan disputant, un sèrie de noves jugadores han començat a destacar i marcar la diferència: estan destinades a ser les estrelles de la Copa Mundial Femenina de França 2019.

Entre aquestes joves promeses destaca l’alemanya Lea Schuller, que va marcar els quatre gols del 4-0 entre Alemanya i la República Txeca; Vivianne Miedema, davantera de l’Arsenal i estrella de la victòria d’Holanda a l’Eurocopa Femenina; o la sueca Stina Blackstenius, màxima golejadora al Campionat Femení Sub-19 de la UEFA 2015.

Aficionats de tot el planeta estaran molt pendents de Rússia 2018 i França 2019 per descobrir a les noves estrelles del futbol mundial.

Informa’t de tot a Junior Report Castellà | Català | English

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -