30 novembre 2022
spot_img
30 novembre 2022
spot_img

Una nova oportunitat per canviar el món

Blanquerna-URL convoca la segona edició dels premis que impulsen els Objectius de Desenvolupament Sostenible

Per Judith Vives

Si el teu somni és canviar el món, tens una nova oportunitat! Blanquerna-URL convoca la segona edició dels Premis Blanquerna Impulsa amb l’objectiu de contribuir a fer realitat els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.

Els premis estan dirigits a estudiants de 4t d’ESO, Batxillerat i CFGS i destaquen els projectes treballats a l’aula que promoguin els principis recollits pels ODS.

L’ONU va presentar els Objectius de Desenvolupament Sostenible el 2015 amb la intenció de donar resposta a les necessitats de la població mundial sense comprometre el futur del nostre planeta.

Es tracta de 17 objectius globals centrats en qüestions vitals com l’alimentació, la sostenibilitat, la salut i el benestar del nostre planeta i dels seus habitants.

Acabar amb la fam al món, aconseguir que tots els nens i nenes tinguin accés a l’educació i fer del nostre món un lloc més sostenible són alguns dels reptes a assolir.

Encara que sembli fora del teu abast, el fet és que tu també pots aportar el teu granet de sorra per aconseguir-ho. Només has d’animar als teus companys de classe a participar en els Premis Blanquerna Impulsa: consulta les bases a la pàgina web.

Els objectius de la segona convocatòria

Els premis es centren cada any en dos Objectius de Desenvolupament Sostenible. En aquesta segona edició, els objectius que es volen donar suport són l’ODS 2: Fam zero i l’ODS 11: Ciutats i comunitats sostenibles.

Amb l’Objectiu 2: Fam zero, l’ONU vol acabar amb totes les formes de fam i desnutrició per 2030. Per la seva banda, el Objectiu 11 busca millorar la seguretat i sostenibilitat de les zones urbanes.

Grans reptes als que tu i els teus companys també podreu contribuir amb les vostres idees i projectes. El proper 15 d’octubre s’obrirà el període d’inscripcions per participar en els Premis. Estigueu atents per apuntar-vos!

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -